Deelname aan de euronews Business Awards nog steeds mogelijk

Logo iClicks in het zwart
Vorige maand gingen we van start met de euronews Business Awards. Deze wedstrijd draait om de inspirerende verhalen van kleine en middelgrote bedrijven die dankzij internet in staat waren om nieuwe klanten te verwerven, hun marktaandeel te vergroten of wereldwijd hun vleugels uit te slaan.

Het goede nieuws is dat we de deadline voor deelname hebben verlengd. Inzendingen zijn nu mogelijk tot 23:59 CET op 28 oktober 2012.

Er zijn allerlei soorten ondernemingen nodig om ervoor te zorgen dat onze lokale economie blijft groeien. We hopen daarom dat bedrijven in alle soorten en maten aan deze wedstrijd mee zullen doen. Om inspiratie op te doen kun je een aantal van de huidige inzendingen raadplegen in onze wedstrijdgalerij. Of je nu een handelaar in varkens bent, een online reisgids die de wereld wil veroverenof een slimme verkoper van zwangerschapskleding: we horen graag van je!

Het enige dat je hoeft te doen, is een video met een duur van maximaal één minuut te maken waarin je uitlegt hoe je bedrijf online is gegaan. Upload je video naar het euronews Business Awards-kanaal op YouTube en selecteer een van de volgende drie categorieën: Growing Online, Going International of Women in Business.

Gepost door Evelyn O’Keeffe, Small Business Marketing

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..