Het AdWords Forum pakt uit!

Logo iClicks in het zwart

Sinterklaas komt binnenkort aan vanuit het verre Spanje. Hij brengt dit jaar enkele pakjes mee voor de AdWords Community. U wordt namelijk uitgedaagd om op het AdWords forum uw kennis van AdWords te delen en zo een Google Goodie Bag te winnen.

Het winnen van deze fel begeerde Google Goodie Bag, vergt natuurlijk wel wat inspanningen. Drie weken lang zal er elke woensdag een AdWords vraag op het forum verschijnen en degene die hier het beste antwoord op geeft zal de Goodie Bag winnen.

Om deze prijsvraag op te starten hebben wij de hulp ingeroepen van Siep die zojuist haar eigen Sinterklaas Shop is begonnen. Siep heeft nog geen ervaring met adverteren met AdWords maar ze is bereid te investeren en ziet de kracht van het internet. Siep wil graag met de Sinterklaas drukte haar shop goed promoten en kan uw hulp hier goed bij gebruiken.

Elke woensdag zal Siep een vraag stellen. De woensdag erna zal een winnaar uitgeroepen worden en zal er een nieuwe vraag verschijnen. Zo zullen er dus in totaal 3 winnaars worden uitgeroepen. Siep haar eerste vraag is nu in dit topic te vinden.

Help Siep met opzetten van haar campagne, laat de community uw kennis zien en win de Google Goodie Bag!

 
 
Gepost door Charis, Inside AdWords Team

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..