Online marketing bureau iClicks uit Lelystad viert 15-jarig jubileum!

iClicks, een online marketing bureau in Lelystad met inmiddels ruim 90 specialisten, viert vandaag met gepaste trots zijn 15-jarig jubileum. Sinds de oprichting in 2008 heeft iClicks zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de online marketing industrie. Dankzij innovatie en succesvolle samenwerkingen, heeft iClicks gedurende deze 15 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven die streven naar online groei en zichtbaarheid.

Hoe het begon

iClicks begon zijn reis op 1 september 2008 met als doel om bedrijven online te helpen groeien. Daar waar ze begonnen met alleen Google AdWords, is het bedrijf inmiddels bekend met alle facetten van online marketing. De afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf talloze succesvolle campagnes gelanceerd, die hebben bijgedragen aan de groei en het succes van zijn klanten.

In de afgelopen vijftien jaar hebben we altijd een blik op de toekomst gehad. Hierdoor hebben we een hele constante groei kunnen doormaken. Een groei in specialisten en in omzet, maar vooral ook in kwaliteit, innovatie en het uitbreiden van onze dienstverlening.”, zegt Raimond Jonkhoff, CEO van iClicks.

Met trots kijkt iClicks terug op de afgelopen jaren

Het online marketing bureau werd in 2008 opgericht door Marten Post en heeft sindsdien aanzienlijke mijlpalen bereikt. In 2009 breidden ze hun diensten uit met het bouwen van websites en webhosting en introduceerden ze hun eigen CMS-systeem. In 2013 werden ze erkend als Google AdWords Certified Partner.

Het jaar 2016 was ook bijzonder succesvol voor iClicks, waar ze de Google Ready To Rock-Award wonnen en werden benoemd tot Google Premier Partner. In 2019 ontving iClicks de FD Gazellen Award als erkenning voor hun snelle groei en in 2021 werden ze Microsoft Advertising Partner. Daarnaast behoort iClicks dit jaar weer tot de beste bedrijven in categorie Digital Marketing Bureaus Groot, volgens de Emerce100.

We zijn trots op alles dat we tot nu toe hebben bereikt en willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking. Ons succes is te danken aan de toewijding en expertise van ons team, evenals de voortdurende steun van onze klanten.”, zegt Raimond.

Een blik op de toekomst

Het jubileum van iClicks is een mijlpaal die het bedrijf viert met een gevoel van trots en dankbaarheid. Het is ook een moment om vooruit te kijken naar de toekomst en nieuwe doelen te stellen. Zo is Raimond Jonkhoff, voormalig commercieel directeur, dit jaar benoemd tot nieuwe CEO.

De wisseling komt op een belangrijk moment voor iClicks. De volgende stap ziet het bedrijf namelijk in de technologische ontwikkelingen. Denk hierbij aan een ontwikkeling als AI en ChatGPT. Hierdoor is het werk de afgelopen tijd al ingrijpend veranderd. Door altijd voorop te blijven lopen en vooral plezier te hebben in het werk, blijft het online marketing bureau werken aan een veelbelovende toekomst.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..