Up-to date blijven: het laatste nieuws over verkopersbeoordelingen

Logo iClicks in het zwart

Bijna twee jaar geleden hebben we extensiesvoorverkopersbeoordelingen geïntroduceerd. Extensies voor verkopersbeoordelingen helpen gebruikers sterk aanbevolen adverteerders te vinden, en daarnaast bezorgen ze verkopers die consistent een positieve online ervaring bieden vaak een hogere CTR.

We zijn momenteel bezig met het aanbrengen van enkele wijzigingen die ervoor moeten zorgen dat de beoordelingen up-to-date en relevant blijven. De eerste grote wijziging hebben we doorgevoerd. Voorheen werden in advertenties extensies voor verkopersbeoordelingen weergegeven voor adverteerders die, sinds ze op internet actief waren, ten minste 30 beoordelingen hadden gehad en een gemiddelde beoordeling hadden gekregen van 4 sterren. Vanaf nu hanteren we alleen nog de beoordelingen van de afgelopen 12 maanden. Aangezien het gedrag van bedrijven in de loop der tijd sterk kan veranderen, zorgt deze verbetering ervoor dat de extensies voor verkopersbeoordelingen nuttiger en relevanter zijn voor zoekende gebruikers en dat adverteerders gebruik kunnen maken van recentere positieve klantenbeoordelingen.

Ga voor meer informatie over verkopersbeoordelingen naar deze paginainhetHelpcentrumvanAdWords, die is bijgewerkt op basis van deze aankondiging.

Geschreven door Liza Ma, Product Manager.

Gepost door Anass, Inside AdWords Team

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..