Verbeter je vindbaarheid met Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf beter vinden op Google Zoeken en Maps. Met iClicks haal je specialistische kennis in huis om de vindbaarheid in je eigen regio te verbeteren. Wij zorgen niet alleen dat je bedrijfsvermelding altijd up-to-date is, maar ook dat de zichtbaarheid van je bedrijf in Google vergroot. Jij hebt er geen omkijken naar: we regelen dit én nog veel meer voor je.

Starten met Google Mijn Bedrijf

Beter zichtbaar in de Google zoekresultaten

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie word je beter zichtbaar in Google’s lokale zoekresultaten, te herkennen aan een Google Maps-kaartje met daarbij 3 Google Mijn Bedrijf-vermeldingen.

Deze zoekresultaten worden in de meeste gevallen direct onder de advertenties getoond (Google Ads) en boven de organische zoekresultaten: een belangrijke plek waar veel conversies plaatsvinden.

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie:

 • Wordt je bedrijf beter zichtbaar in de Google zoekresultaten
 • Vinden (potentiële) klanten je bedrijf eenvoudiger
 • Haal je meer conversies uit Google

Meer dan alleen je visitekaartje in Google

Je Google Mijn Bedrijf-vermelding is het eerste wat een potentiële klant ziet wanneer hij je bedrijf opzoekt in Google.

Je vermelding wordt bovendien steeds meer een 'website' binnen Google waar (potentiële) klanten onder meer je NAW-gegevens kunnen vinden, reviews kunnen lezen, vragen kunnen stellen en diensten kunnen bekijken.

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie:

 • Is je bedrijfsvermelding altijd up-to-date
 • Laat je de beste eerste indruk achter bij (potentiële) klanten
 • Werk je continu aan het verbeteren van je online autoriteit

Google Mijn Bedrijf-pakketten

Vraag een gratis voorstel aan

iClicks is een van de weinige online marketing bureaus die zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in Google Mijn Bedrijf-optimalisatie. Ontdek de iClicks Google Mijn Bedrijf-pakketten en word direct beter vindbaar. Vraag een gratis voorstel aan.

Google Mijn Bedrijf
Basis

 • Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google
 • Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Monitoren en periodiek updaten van Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A
 • Koppeling met Google Ads

Gratis voorstel

Meest gekozen

Google Mijn Bedrijf
Pro

 • Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google
 • Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Monitoren en periodiek updaten van Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A
 • Koppeling met Google Ads
 • Google posts
 • Kwartaalrapportage over behaalde resultaten

Gratis voorstel

Google Mijn Bedrijf
Pro+

 • Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google
 • Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Monitoren en periodiek updaten van Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A
 • Koppeling met Google Ads
 • Google posts
 • Kwartaalrapportage over behaalde resultaten
 • Reputatiemanagement
 • Aanmaken, aanvullen en/of herstellen van bedrijfsvermeldingen op externe websites

Gratis voorstel

Werkzaamheden Google Mijn Bedrijf-optimalisatie

Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google

We maken een analyse van je Google Mijn Bedrijf-vermelding en die van belangrijke concurrenten. Vervolgens stellen we een plan van aanpak voor de optimalisatie van je Google Mijn Bedrijf-account op.

Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding

Op basis van het plan van aanpak wordt je Google Mijn Bedrijf-account volledig ingericht en geoptimaliseerd. Hierbij gaan we uit van onze kennis en ervaring, best practices en de eerder uitgevoerde concurrentieanalyse.

Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A

Je ontvangt het iClicks Adviesrapport (ca. 15 pagina’s) over Google recensies, Google posts en Google Q&A. Met behulp van dit rapport kun je desgewenst zelf aan de slag met het verbeteren van je Google Mijn Bedrijf-vermelding.

Koppeling met Google Ads (optioneel)

We maken een koppeling tussen je Google Ads-account en je Google Mijn Bedrijf-account, zodat de locatie-extensie zichtbaar wordt bij je Google Ads in de zoekresultaten. (N.v.t. als je geen Google Ads gebruikt).

Monitoren en periodiek updaten van je GMB-vermelding

We monitoren je Google Mijn Bedrijf-vermelding (o.a. op nieuwe functies, recensies en gestelde vragen) en updaten deze periodiek, bijvoorbeeld met nieuwe kenmerken, foto’s en video’s.

Google posts
(berichten plaatsen in Google)*

We plaatsen periodiek berichten bij je bedrijfsvermelding in Google (Google posts). Dit kan op eigen initiatief of over door jou aangeleverde onderwerpen.

* Vanaf Pakket Pro

Kwartaalrapportage over behaalde resultaten*

Elk kwartaal ontvang je een Google Mijn Bedrijf-rapportage, bestaande uit de behaalde resultaten en een samenvatting van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

* Vanaf Pakket Pro

Reputatiemanagement*

We monitoren je bedrijfsvermelding op nieuwe reviews, vragen en antwoorden en helpen actief met het verbeteren van je online reputatie en autoriteit.

* Vanaf Pakket Pro+

Bedrijfsvermeldingen beheren op externe websites*

We brengen de vermeldingen van je bedrijf op externe websites in kaart en we beheren en optimaliseren deze op basis van onder andere concurrentieanalyses.

* Vanaf Pakket Pro+

Google Mijn Bedrijf-rapportages

Vanaf Pakket Pro ontvang je elk kwartaal een rapportage met de behaalde resultaten en een samenvatting van de uitgevoerde werkzaamheden.

In deze rapportage worden onder andere het aantal vertoningen van je bedrijfsvermelding in Google Zoeken en Google Maps en het aantal conversies uit je Google Mijn Bedrijf-vermelding gepresenteerd. Hiermee krijg je inzicht in het aantal acties dat bezoekers via je Google Mijn Bedrijf-vermelding hebben ondernomen, zoals websitebezoeken en het aantal klikken voor een telefoongesprek en routebeschrijving.

Bedrijfsvermeldingen beheren op externe websites

Bedrijfsvermeldingen op externe websites, zoals Telefoonboek.nl en Facebook.nl dragen bij aan een goede vindbaarheid in Google. Vanaf pakket Pro+ gaan we voor je aan de slag met deze externe bedrijfsvermeldingen. We sporen de bestaande vermeldingen op, optimaliseren deze waar nodig en maken nieuwe vermeldingen aan op websites die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

Algemene, branche- en lokale vermeldingen

Naast de vermeldingen van je bedrijf op algemene websites worden ook je branche-gerelateerde en lokale bedrijfsvermeldingen aangemaakt en geoptimaliseerd. Zo vergroten we de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Algemene vermeldingen

Bedrijfsvermeldingen op websites waar elk bedrijf, ongeacht de branche, zich kan aanmelden. Voorbeelden van dit soort websites zijn Facebook.nl en Telefoonboek.nl.

Branchevermeldingen

Bedrijfsvermeldingen op websites die relevant zijn voor de branche(s) waarin jouw bedrijf actief is. Voorbeelden van dit soort websites zijn Independer.nl en Zorgkiezer.nl.

Lokale vermeldingen

Bedrijfsvermeldingen op websites die gerelateerd zijn aan je vestigingsplaats(en). Voorbeelden van dit soort websites zijn Iamsterdam.nl en Socialekaartdenhaag.nl.

Deze klanten worden beter gevonden door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie:

Google reviews

Reviews zijn steeds belangrijker voor bedrijven die goed gevonden willen worden: hoe beter je online reputatie, des te groter de kans dat Google jou laat zien in de zoekresultaten in plaats van je concurrenten. Wij helpen je met het verbeteren van je online reputatie.

Google posts

Met de functie Google posts kun je als bedrijf direct in Google berichten plaatsen. Dit is een mooie manier om acties, aanbiedingen, evenementen, nieuwe producten en andere aankondigingen direct onder de aandacht van huidige én potentiële klanten te brengen.

Google Q&A

Met de functie vragen en antwoorden (Google Q&A) kunnen (potentiële) klanten direct in Google vragen stellen en beantwoorden via je bedrijfsvermelding. Wij helpen je bij het monitoren van je Google Mijn Bedrijf-vermelding op gestelde vragen en het beantwoorden ervan.

Wat onze klanten zeggen

"iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner [..]. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind."

Flores van Emmerik, Dijk & Van Emmerik


Gratis Google Mijn Bedrijf-voorstel aanvragen

Wij helpen graag om jouw bedrijf beter vindbaar te maken. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

(Bedrijfs)naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Voorstel voor pakket
Uw Bericht

 

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant