info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Google Mijn Bedrijf

Met een Google Mijn Bedrijf-vermelding maak je jezelf nog beter zichtbaar in de lokale zoekresultaten binnen Google. Door GMB-optimalisatie kunnen klanten direct jouw openingstijden terugvinden, contact met je opnemen, je gekregen reviews lezen of naar je onderneming toe navigeren. 

Waarom je GMB laten beheren door iClicks?

 • Een uitgebreide analyse van je bedrijf en de concurrentie
 • Inrichten en continu up-to-date houden van je Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Externe bedrijfsvermeldingen op andere relevante websites
 • Ieder kwartaal een rapportage met de behaalde resultaten

Wil jij beter zichtbaar zijn voor je lokale doelgroep?

Google Mijn Bedrijf is onmisbaar in een online marketing strategie voor een bedrijf met een lokale afzetmarkt. Met een optimaal ingericht Google Mijn Bedrijf-profiel ben je nog beter zichtbaar in de local pack van Google. Deel je doelstellingen met ons en zet de eerste stap naar meer relevante organische websitebezoekers via Google Mijn Bedrijf. Vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een GMB-specialist.

Verbeter je vindbaarheid met Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf beter vinden op Google Zoeken en Maps. Met iClicks haal je specialistische kennis in huis om de vindbaarheid in je eigen regio te verbeteren. Wij zorgen niet alleen dat je bedrijfsvermelding altijd up-to-date is, maar ook dat de zichtbaarheid van je bedrijf in Google vergroot. Jij hebt er geen omkijken naar: we regelen dit én nog veel meer voor je.

Beter zichtbaar in de Google zoekresultaten

Beter zichtbaar in de Google zoekresultaten

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie word je beter zichtbaar in Google’s lokale zoekresultaten, te herkennen aan een Google Maps-kaartje met daarbij 3 Google Mijn Bedrijf-vermeldingen.

Deze zoekresultaten worden in de meeste gevallen direct onder de advertenties getoond (Google Ads) en boven de organische zoekresultaten: een belangrijke plek waar veel conversies plaatsvinden.

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie:

 • Wordt je bedrijf beter zichtbaar in de Google zoekresultaten
 • Vinden (potentiële) klanten je bedrijf eenvoudiger
 • Haal je meer conversies uit Google
Meer dan alleen je visitekaartje in Google

Meer dan alleen je visitekaartje in Google

Je Google Mijn Bedrijf-vermelding is het eerste wat een potentiële klant ziet wanneer hij je bedrijf opzoekt in Google.

Je vermelding wordt bovendien steeds meer een 'website' binnen Google waar (potentiële) klanten onder meer je NAW-gegevens kunnen vinden, reviews kunnen lezen, vragen kunnen stellen en diensten kunnen bekijken.

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie:

 • Is je bedrijfsvermelding altijd up-to-date
 • Laat je de beste eerste indruk achter bij (potentiële) klanten
 • Werk je continu aan het verbeteren van je online autoriteit

“Bedrijven met een goed vindbare vermelding in Google Maps hebben de kans om meer dan 100 miljoen potentiële klanten te bereiken. Dat is de uitdaging waar we met Google Mijn Bedrijf elke dag voor gaan!”

- Ebu, GMB

Laurien

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

Dijk & Van Emmerik

"iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben."

- Dijk & Van Emmerik

Polikliniek de Blaak

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO."

- Polikliniek de Blaak

Letselverhalen

"Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!"

- Letsel Verhalen

placeholder

"Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken."

- Heman Horecaverhuur

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Werkzaamheden Google Mijn Bedrijf-optimalisatie

Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google

"We maken een analyse van je Google Mijn Bedrijf-vermelding en die van belangrijke concurrenten. Vervolgens stellen we een plan van aanpak voor de optimalisatie van je Google Mijn Bedrijf-account op." 

Melanie

placeholder

Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding

"Op basis van het plan van aanpak wordt je Google Mijn Bedrijf-account volledig ingericht en geoptimaliseerd. Hierbij gaan we uit van onze kennis en ervaring, best practices en de eerder uitgevoerde concurrentieanalyse."

Thomas

placeholder

Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A

"Je ontvangt het iClicks Adviesrapport (ca. 15 pagina’s) over Google reviews, Google posts en Google Q&A. Met behulp van dit rapport kun je desgewenst zelf aan de slag met het verbeteren van je Google Mijn Bedrijf-vermelding."

- Thomas

placeholder

Koppeling met Google Ads (optioneel)

"We maken een koppeling tussen je Google Ads-account en je Google Mijn Bedrijf-account, zodat de locatie-extensie zichtbaar wordt bij je Google Ads in de zoekresultaten. (N.v.t. als je geen Google Ads gebruikt)."

- Ebu

placeholder

Monitoren en periodiek updaten van je GMB-vermelding

"We monitoren je Google Mijn Bedrijf-vermelding (o.a. op nieuwe functies, recensies en gestelde vragen) en updaten deze periodiek, bijvoorbeeld met nieuwe kenmerken, foto’s en video’s."

Hussain

placeholder

Google posts (berichten plaatsen in Google)*

"We plaatsen periodiek berichten bij je bedrijfsvermelding in Google (Google posts). Dit kan op eigen initiatief of over door jou aangeleverde onderwerpen."

- Erik

* Vanaf Pakket Pro

placeholder

Kwartaalrapportage over behaalde resultaten*

"Elk kwartaal ontvang je een Google Mijn Bedrijf-rapportage, bestaande uit de behaalde resultaten en een samenvatting van de door ons uitgevoerde werkzaamheden."

- Bas

* Vanaf Pakket Pro

placeholder

Reputatiemanagement*

"We monitoren je bedrijfsvermelding op nieuwe reviews, vragen en antwoorden en helpen actief met het verbeteren van je online reputatie en autoriteit."

- Jonathan

* Vanaf Pakket Pro+

placeholder

Bedrijfsvermeldingen beheren op externe websites*

"We brengen de vermeldingen van je bedrijf op externe websites in kaart en we beheren en optimaliseren deze op basis van onder andere concurrentieanalyses."

- Jeroen

* Vanaf Pakket Pro+

placeholder

Google Mijn Bedrijf-rapportages

Vanaf Pakket Pro ontvang je elk kwartaal een rapportage met de behaalde resultaten en een samenvatting van de uitgevoerde werkzaamheden.

In deze rapportage worden onder andere het aantal vertoningen van je bedrijfsvermelding in Google Zoeken en Google Maps en het aantal conversies uit je Google Mijn Bedrijf-vermelding gepresenteerd. Hiermee krijg je inzicht in het aantal acties dat bezoekers via je Google Mijn Bedrijf-vermelding hebben ondernomen, zoals websitebezoeken en het aantal klikken voor een telefoongesprek en routebeschrijving.

Google Mijn Bedrijf-pakketten

iClicks is een van de weinige online marketing bureaus die zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in Google Mijn Bedrijf-optimalisatie. Ontdek de iClicks Google Mijn Bedrijf-pakketten en word direct beter vindbaar. Vraag een gratis voorstel aan.

Onze laatste cases

Bedrijfsvermeldingen beheren op externe websites

Bedrijfsvermeldingen op externe websites, zoals Telefoonboek.nl en Facebook.nl dragen bij aan een goede vindbaarheid in Google. Vanaf pakket Pro+ gaan we voor je aan de slag met deze externe bedrijfsvermeldingen. We sporen de bestaande vermeldingen op, optimaliseren deze waar nodig en maken nieuwe vermeldingen aan op websites die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

Algemene, branche- en lokale vermeldingen

Naast de vermeldingen van je bedrijf op algemene websites worden ook je branche-gerelateerde en lokale bedrijfsvermeldingen aangemaakt en geoptimaliseerd. Zo vergroten we de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Onze laatste nieuwtjes

placeholder

Google reviews

Reviews zijn steeds belangrijker voor bedrijven die goed gevonden willen worden: hoe beter je online reputatie, des te groter de kans dat Google jou laat zien in de zoekresultaten in plaats van je concurrenten. Wij helpen je met het verbeteren van je online reputatie.

Google posts

Met de functie Google posts kun je als bedrijf direct in Google berichten plaatsen. Dit is een mooie manier om acties, aanbiedingen, evenementen, nieuwe producten en andere aankondigingen direct onder de aandacht van huidige én potentiële klanten te brengen

Google Q&A

Met de functie vragen en antwoorden (Google Q&A) kunnen (potentiële) klanten direct in Google vragen stellen en beantwoorden via je bedrijfsvermelding. Wij helpen je bij het monitoren van je Google Mijn Bedrijf-vermelding op gestelde vragen en het beantwoorden ervan.

placeholder
 1. Algemene vermeldingen

  Bedrijfsvermeldingen op websites waar elk bedrijf, ongeacht de branche, zich kan aanmelden. Voorbeelden van dit soort websites zijn Facebook.nl en Telefoonboek.nl.

 2. Branchevermeldingen

  Bedrijfsvermeldingen op websites die relevant zijn voor de branche(s) waarin jouw bedrijf actief is. Voorbeelden van dit soort websites zijn Independer.nl en Zorgkiezer.nl.

 3. Lokale vermeldingen

  Bedrijfsvermeldingen op websites die gerelateerd zijn aan je vestigingsplaats(en). Voorbeelden van dit soort websites zijn Iamsterdam.nl en Socialekaartdenhaag.nl.

Direct gratis voorstel aanvragen

Danny Van Der Ven

Meer weten over Google Mijn Bedrijf?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: