Google Mijn Bedrijf

Met een Google Mijn Bedrijf-vermelding maak je jezelf nog beter zichtbaar in de lokale zoekresultaten binnen Google. Door GMB-optimalisatie kunnen klanten direct jouw openingstijden terugvinden, contact met je opnemen, je gekregen reviews lezen of naar je onderneming toe navigeren.

Waarom je GMB laten beheren door iClicks?

 • Een uitgebreide analyse van je bedrijf en de concurrentie
 • Inrichten en continu up-to-date houden van je Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Externe bedrijfsvermeldingen op andere relevante websites
 • Ieder kwartaal een rapportage met de behaalde resultaten

Wil je weten hoe wij jouw website beter zichtbaar kunnen maken in de lokale zoekresultaten van Google?

We komen graag met je in contact hoe wij je website beter zichtbaar kunnen maken in de lokale zoekresultaten van Google. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Niek Viveen

Verbeter je vindbaarheid met Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf beter vinden op Google Zoeken en Maps. Met iClicks haal je specialistische kennis in huis om de vindbaarheid in je eigen regio te verbeteren. Wij zorgen niet alleen dat je bedrijfsvermelding altijd up-to-date is, maar ook dat de zichtbaarheid van je bedrijf in Google vergroot. Jij hebt er geen omkijken naar: we regelen dit én nog veel meer voor je.

Beter zichtbaar in de Google zoekresultaten

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie word je beter zichtbaar in Google’s lokale zoekresultaten, te herkennen aan een Google Maps-kaartje met daarbij 3 Google Mijn Bedrijf-vermeldingen.

Deze zoekresultaten worden in de meeste gevallen direct onder de advertenties getoond (Google Ads) en boven de organische zoekresultaten: een belangrijke plek waar veel conversies plaatsvinden.

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie:

 • Wordt je bedrijf beter zichtbaar in de Google zoekresultaten
 • Vinden (potentiële) klanten je bedrijf eenvoudiger
 • Haal je meer conversies uit Google
Je ontvangt een passende prijs in je Google Ads offerte

Meer dan alleen je visitekaartje in Google

Je Google Mijn Bedrijf-vermelding is het eerste wat een potentiële klant ziet wanneer hij je bedrijf opzoekt in Google.

Je vermelding wordt bovendien steeds meer een ‘website’ binnen Google waar (potentiële) klanten onder meer je NAW-gegevens kunnen vinden, reviews kunnen lezen, vragen kunnen stellen en diensten kunnen bekijken.

Door Google Mijn Bedrijf-optimalisatie:

 • Is je bedrijfsvermelding altijd up-to-date
 • Laat je de beste eerste indruk achter bij (potentiële) klanten
 • Werk je continu aan het verbeteren van je online autoriteit
Foto SEO

“Bedrijven met een goed vindbare vermelding in Google Maps hebben de kans om meer dan 100 miljoen potentiële klanten te bereiken. Dat is de uitdaging waar we met Google Mijn Bedrijf elke dag voor gaan!”

- Ebu Yilmaz, GMB Specialist
Ebu Yilmaz
Weber
Passion Without Limits
Intershades
Polikliniek de Blaak
Letselverhalen.nl
Dijk en van Emmerik
Héman Horecaverhuur
Start2move

“Met de expertise en adviezen van iClicks is onze site SEO geoptimaliseerd waardoor consumenten eenvoudig het antwoord op onze site terug konden vinden. We zagen de organische zoekresultaten flink omhoog gaan en door de pro-actieve houding van de medewerkers kregen we ook de nodige input en tips om zo onze website nog waardevoller te maken voor onze consument.”

Annemarie - Weber.com

iClicks is een professionele en onmisbare partner voor de uitvoering van onze online marketing strategie. Wij waarderen de heldere en snelle communicatie en de flexibiliteit van de organisatie.

Rob - Passionwithoutlimits.com

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO.

Stefan - Polinkliniekdeblaak.nl

“Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!”

Judith - Letselverhalen.nl

“iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben.”

Floris - Dijkenvanemmerik.nl

“Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Héman Horecaverhuur

“iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten.”

Jelmer - Start2move.nl

Werkzaamheden Google Mijn Bedrijf-optimalisatie

Analyse
Inrichten en optimaliseren
Adviesrapport
Koppeling met Google Ads
Monitoren
Google posts
Kwartaalrapportage
Reputatiemanagement
Bedrijfsvermeldingen

Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google

“We maken een analyse van je Google Mijn Bedrijf-vermelding en die van belangrijke concurrenten. Vervolgens stellen we een plan van aanpak voor de optimalisatie van je Google Mijn Bedrijf-account op.” 

– Melanie

Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding

“Op basis van het plan van aanpak wordt je Google Mijn Bedrijf-account volledig ingericht en geoptimaliseerd. Hierbij gaan we uit van onze kennis en ervaring, best practices en de eerder uitgevoerde concurrentieanalyse.”

– Thomas

Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A

“Je ontvangt het iClicks Adviesrapport (ca. 15 pagina’s) over Google reviewsGoogle posts en Google Q&A. Met behulp van dit rapport kun je desgewenst zelf aan de slag met het verbeteren van je Google Mijn Bedrijf-vermelding.”

 Thomas

Koppeling met Google Ads (optioneel)

“We maken een koppeling tussen je Google Ads-account en je Google Mijn Bedrijf-account, zodat de locatie-extensie zichtbaar wordt bij je Google Ads in de zoekresultaten. (N.v.t. als je geen Google Ads gebruikt).”

 Ebu

Monitoren en periodiek updaten van je GMB-vermelding

“We monitoren je Google Mijn Bedrijf-vermelding (o.a. op nieuwe functies, recensies en gestelde vragen) en updaten deze periodiek, bijvoorbeeld met nieuwe kenmerken, foto’s en video’s.”

– Hussain

Google posts (berichten plaatsen in Google)*

“We plaatsen periodiek berichten bij je bedrijfsvermelding in Google (Google posts). Dit kan op eigen initiatief of over door jou aangeleverde onderwerpen.”

 Erik

* Vanaf Pakket Pro

Kwartaalrapportage over behaalde resultaten*

“Elk kwartaal ontvang je een Google Mijn Bedrijf-rapportage, bestaande uit de behaalde resultaten en een samenvatting van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.”

– Bas

* Vanaf Pakket Pro

Reputatiemanagement*

“We monitoren je bedrijfsvermelding op nieuwe reviews, vragen en antwoorden en helpen actief met het verbeteren van je online reputatie en autoriteit.”

– Jonathan

* Vanaf Pakket Pro+

Bedrijfsvermeldingen beheren op externe websites*

“We brengen de vermeldingen van je bedrijf op externe websites in kaart en we beheren en optimaliseren deze op basis van onder andere concurrentieanalyses.”

– Jeroen

* Vanaf Pakket Pro+

Google Mijn Bedrijf-rapportages

Vanaf Pakket Pro ontvang je elk kwartaal een rapportage met de behaalde resultaten en een samenvatting van de uitgevoerde werkzaamheden.

In deze rapportage worden onder andere het aantal vertoningen van je bedrijfsvermelding in Google Zoeken en Google Maps en het aantal conversies uit je Google Mijn Bedrijf-vermelding gepresenteerd. Hiermee krijg je inzicht in het aantal acties dat bezoekers via je Google Mijn Bedrijf-vermelding hebben ondernomen, zoals websitebezoeken en het aantal klikken voor een telefoongesprek en routebeschrijving.

Google Mijn Bedrijf-pakketten

iClicks is een van de weinige online marketing bureaus die zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in Google Mijn Bedrijf-optimalisatie. Ontdek de iClicks Google Mijn Bedrijf-pakketten en word direct beter vindbaar. Vraag een gratis voorstel aan.

Google Mijn Bedrijf (Basis)

 • Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google
 • Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Monitoren en periodiek updaten van Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A
 • Koppeling met Google Ads

Gratis voorstel

Google Mijn Bedrijf (Pro)

 • Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google
 • Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Monitoren en periodiek updaten van Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A
 • Koppeling met Google Ads
 • Google posts
 • Kwartaalrapportage over behaalde resultaten

Gratis voorstel

Google Mijn Bedrijf (Pro+)

 • Analyse online zichtbaarheid van je bedrijf + concurrenten op Google
 • Inrichten en optimaliseren Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Monitoren en periodiek updaten van Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Adviesrapport Google recensies, Google posts en Google Q&A
 • Koppeling met Google Ads
 • Google posts
 • Kwartaalrapportage over behaalde resultaten
 • Reputatiemanagement
 • Aanmaken, aanvullen en/of herstellen van bedrijfsvermeldingen op externe websites

Gratis voorstel

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Bedrijfsvermeldingen beheren op externe websites

Bedrijfsvermeldingen op externe websites, zoals Telefoonboek.nl en Facebook.nl dragen bij aan een goede vindbaarheid in Google. Vanaf pakket Pro+ gaan we voor je aan de slag met deze externe bedrijfsvermeldingen. We sporen de bestaande vermeldingen op, optimaliseren deze waar nodig en maken nieuwe vermeldingen aan op websites die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.

Algemene, branche- en lokale vermeldingen

Naast de vermeldingen van je bedrijf op algemene websites worden ook je branche-gerelateerde en lokale bedrijfsvermeldingen aangemaakt en geoptimaliseerd. Zo vergroten we de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Onze laatste nieuwtjes

Google reviews

Reviews zijn steeds belangrijker voor bedrijven die goed gevonden willen worden: hoe beter je online reputatie, des te groter de kans dat Google jou laat zien in de zoekresultaten in plaats van je concurrenten. Wij helpen je met het verbeteren van je online reputatie.

Google posts

Met de functie Google posts kun je als bedrijf direct in Google berichten plaatsen. Dit is een mooie manier om actiesaanbiedingenevenementennieuwe producten en andere aankondigingen direct onder de aandacht van huidige én potentiële klanten te brengen

Google Q&A

Met de functie vragen en antwoorden (Google Q&A) kunnen (potentiële) klanten direct in Google vragen stellen en beantwoorden via je bedrijfsvermelding. Wij helpen je bij het monitoren van je Google Mijn Bedrijf-vermelding op gestelde vragen en het beantwoorden ervan.

Zo helpen we jou
 1. Algemene vermeldingen

  Bedrijfsvermeldingen op websites waar elk bedrijf, ongeacht de branche, zich kan aanmelden. Voorbeelden van dit soort websites zijn Facebook.nl en Telefoonboek.nl.

 2. Branchevermeldingen

  Bedrijfsvermeldingen op websites die relevant zijn voor de branche(s) waarin jouw bedrijf actief is. Voorbeelden van dit soort websites zijn Independer.nl en Zorgkiezer.nl.

 3. Lokale vermeldingen

  Bedrijfsvermeldingen op websites die gerelateerd zijn aan je vestigingsplaats(en). Voorbeelden van dit soort websites zijn Iamsterdam.nl en Socialekaartdenhaag.nl.

Direct gratis voorstel aanvragen

Meer weten over Google Mijn Bedrijf?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je weten hoe wij jouw website beter zichtbaar kunnen maken in de lokale zoekresultaten van Google?

We komen graag met je in contact hoe wij je website beter zichtbaar kunnen maken in de lokale zoekresultaten van Google. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..