Hulp bij Google Ads

Je hebt een Google Ads account aangemaakt, maar je komt er maar niet verder mee. Dus kun je wel wat hulp gebruiken van een Google Ads Specialist. Onze specialisten helpen je graag om meer succes te halen met je Google Ads campagnes.

Veelvoorkomende Google Ads problemen waarmee wij je kunnen helpen

  • Je krijgt graag hulp bij het opstellen van een strategie
  • Je wilt meer rendement halen uit je Google Ads campagnes
  • Je wilt het campagnemanagement uitbesteden
  • Je hebt hulp nodig bij het aanmaken van een Google Ads account

Waarmee kunnen wij je helpen?

Onze specialisten optimaliseren dagelijks verschillende soorten campagnes binnen Google Ads, Microsoft Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn en nog veel meer online advertising platformen. Geen vraag is ons dan ook te gek.

Hulp bij Google Shopping

Dagelijks krijgen we vragen over Google Shopping. Veel van onze klanten schakelen ons dan ook in om hun Merchant Center Account in te richten of om de Google Shopping campagnes aan te maken.

Onze specialisten zijn op de hoogte van de werkzaamheden die nodig zijn om een Google Shopping campagne op te zetten. Ze kunnen je dan ook eenvoudig op weg helpen.

Ontvang hulp bij het inrichten van je Google Shopping campagnes

Hulp Bij Google Display

Steeds vaker zien we dat bedrijven het Google Display netwerk van Google inzetten om meer naamsbekendheid te krijgen of voor remarketing doeleinden. Zelf is het lastig inschatten wat dit netwerk voor je kan betekenen. We helpen je dan ook graag met het maken van een strategie om optimaal te adverteren binnen het Display netwerk.

Ontvang hulp bij het inrichten van je Google Display campagnes.

Hulp bij Google Search

Een Google Search campagne is het campagnetype dat het vaakst voorkomt. Bijna iedere adverteerder binnen Google heeft wel te maken gekregen met dit campagnetype.

Vaak zie je deze advertenties boven de organische zoekresultaten van Google. Hierdoor krijg je veel websitebezoeken. Soms betaal je alleen de hoofdprijs hiervoor en kun je wellicht wel wat hulp gebruiken bij het optimaliseren van deze campagnes.

Ontvang hulp bij het inrichten van je Google Search campagnes

Hulp bij Google Analytics

Google Analytics is onmisbaar in elke Google Ads campagne. Zonder dat Google Analytics en Google Ads aan elkaar verbonden zijn zou je eigenlijk niet moeten beginnen met adverteren.

Als je niet weet hoe je deze link moet leggen of je niet weet hoe je doelstellingen moet instellen, dan helpen wij je graag.

ontvang hulp bij het inrichten van Google Analytics

Hulp bij Google Ads van een online marketing bureau

Bij veel online marketing bureaus in Nederland kun je terecht voor vraagstukken rondom je Google Ads campagnes. Zo ook bij ons. Onze specialisten optimaliseren dagelijks tientallen campagnes voor onze klanten en doen hierdoor veel diverse ervaring op. De meeste problemen zijn ons dan ook al wel bekent en hierdoor kunnen wij snel een oplossing voor je vinden.

Heb jij hulp nodig met je Google Ads account?

Wij helpen je graag.

Onze Google Ads specialisten staan voor je klaar. Wij helpen je graag op weg met je Google Ads dilemma. Laat gerust je gegevens bij ons achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op en wij gaan met je in gesprek!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..