Het gevoel van een eigen Online Marketing team

Heb je groeiambities en vraag je je af hoe online marketing jouw doelen kan verwezenlijken? Onze missie is om bedrijven te helpen duurzaam te groeien door middel van op maat gemaakte online marketingstrategieën.

Ons DNA, jouw succes

Bij iClicks gaan we verder dan alleen een standaard groeiplan. We geloven in het ontwikkelen van een volledig gepersonaliseerde strategie die nauw aansluit bij de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Ons team van online marketing specialisten staat klaar om jou te begeleiden op elke stap van de weg, van het begrijpen van jouw klantenreis tot het implementeren van effectieve strategieën om resultaten te behalen.


Wij bouwen je Google Ads campagnes en optimaliseren deze

Kennismaking plannen?

Laten we samen de eerste stap zetten naar meer online succes! Wij hebben kennis en ervaring in elke branche en bieden full-service online marketing en kunnen dus alles voor je uit handen nemen. Vul het formulier in en plan een gratis kennismaking van 15 minuten.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..

  De samenwerking in 4 eenvoudige stappen

  Stap 1: Kennismaken & doelen afstemmen

  Laten we elkaar ontmoeten om jouw doelen te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen groeien. We nemen de tijd om je ambities te begrijpen en geven advies over de beste online kanalen voor jouw bedrijf. Bij iClicks houden we van duidelijkheid en transparantie. We zorgen ervoor dat alles begrijpelijk is, zonder ingewikkeld gedoe. Samen stellen we heldere doelen op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ons doel is om samen jouw weg naar online succes te plannen, en we beginnen door samen te komen voor een kennismakingsgesprek.

  Stap 2: Strategiebepaling & customer journey

  Elke (potentiële) klant is uniek, en elk van hen doorloopt zijn eigen route tijdens het online oriënteren naar jouw bedrijf, product of service. Het begrijpen van deze klantreis is van vitaal belang voor online succes.

  We gebruiken het Business Model Canvas (BMC) om de customer journey van jouw klanten te begrijpen. Met behulp van dit model en de verzamelde informatie bepalen we welke online kanalen het beste aansluiten op de verschillende fases binnen de online reis van jouw potentiële klanten. Zo stellen we een strategie op die aansluit bij jouw doelstellingen en zorgen we ervoor dat we deze behalen.

  Stap 3: Implementeren & monitoren

  Met de strategie in de hand starten we de uitvoering, terwijl we tegelijkertijd de nodige tools opzetten. Via een live dashboard kun je als klant de voortgang real-time volgen. Bovendien wordt aan elk project een Customer Success Manager toegewezen. Deze manager bewaakt de voortgang, fungeert als centraal aanspreekpunt voor zowel intern als extern, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. We blijven voortdurend optimaliseren en bouwen verder aan het behalen van jouw online doelstellingen. Je wordt regelmatig geüpdatet over de voortgang via duidelijke rapportages die zijn afgestemd op de geformuleerde KPI’s.

  Een Google Ads offerte begint met een kennismaking

  Stap 4: Continu verbeteren & groeimogelijkheden ontdekken

  Stilstand is achteruitgang. We blijven samenwerken en uitdagen, zodat geen enkele online groeikans onopgemerkt blijft. Onze Customer Success Manager zal doorlopend de groeikansen in kaart brengen en met jou sparren om verder te blijven groeien.

  Met deze aanpak zijn we niet zomaar een online marketingbureau – we zijn jouw betrokken online marketingpartner.

  Samenwerken met iClicks betekent:

  • Maatwerk strategieën voor jouw specifieke behoeften. We passen onze aanpak aan om perfect aan te sluiten bij jouw bedrijfsdoelen en -uitdagingen.
  • Proactieve benadering van groeimogelijkheden. Ons team blijft voortdurend zoeken naar nieuwe kansen en innovatieve manieren om jouw online aanwezigheid te versterken.
  • Voortdurende ondersteuning en begeleiding. Of het nu gaat om technische problemen, strategisch advies of gewoon een vraag, ons team staat altijd klaar om je te helpen en te begeleiden.
  • Transparantie en open communicatie. We geloven in heldere communicatie en volledige transparantie, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt en waarom.

  Kortom, samenwerken met iClicks betekent een partnerschap dat gericht is op jouw succes en groei, met een toegewijd team dat altijd klaar staat om je te ondersteunen en te begeleiden op weg naar online succes.

  Bekijk ook eens onze cases om te zien welke resultaten we eerder hebben behaald. We voegen jouw succesverhaal graag aan de eregalerij!

  Samen bepalen we de Google Ads strategie

  Meer weten over online marketing strategie?

  Wij helpen je graag.

  Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Onze laatste cases

  Bekijk alle cases

  Maak vrijblijvend kennis

  Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

   We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..