Waarom kiezen voor iClicks: Ons DNA, jouw succes

Onze visie

In de wereld van online marketing draait het tegenwoordig om veel meer dan alleen het aanbieden van allemaal losse diensten. Het gaat om het creëren van een duurzame en haalbare groeistrategie en het behalen van jouw online marketingdoelstellingen. Bij iClicks weten we daar alles van. Met meer dan 90 in-house online marketing specialisten staan wij klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. We zijn resultaatgedreven en hebben oog voor jouw organisatie; we willen vandaag nog aan de slag met het laten groeien van jouw business.

Waarom bedrijven kiezen voor iClicks

iClicks is al voor vele mooie klanten dé online partner als het aankomt op online marketing.

 • Resultaat- en doelgericht
 • Met meer dan 90 persoonlijk betrokken online specialisten
 • Wij durven te testen en te innoveren
 • Een toegewijd online marketingteam voor jouw bedrijf
 • Meer dan 15 jaar ervaring in de online marketing

Waar zijn wij goed in

Onze jarenlange ervaring in online marketing zorgt ervoor dat we precies weten hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. Onze online specialisten stemmen hun strategieën op elkaar af voor de meest optimale online marketingresultaten. Elke dienst binnen iClicks draagt bij aan een betere vindbaarheid van jouw bedrijf, maar het is de synergie die onze aanpak echt effectief maakt.

SEO: Zoekmachine optimalisatie

Verhoog je organische online zichtbaarheid en trek meer bezoekers aan met SEO (Search Engine Optimization). Wij richten ons niet alleen op het versterken van je autoriteit en het behalen van topposities in zoekmachines, maar gaan ook voor de ultieme bezoekerservaring voor jouw doelgroep. Onze strategie omvat:

 • Technische SEO: optimaliseer je website op technisch gebied voor betere prestaties in zoekmachines.
 • Contentoptimalisatie: creëer relevante en boeiende content die aansluit bij de intenties van je doelgroep.
 • Linkbuilding: ontwikkel een sterk linkprofiel om de autoriteit van je website te verhogen.

SEA

Met SEA (Search Engine Advertising) maximaliseer je jouw zichtbaarheid in zoekmachines en verbeter je jouw advertentieresultaten:

 • Google Search Ads: verhoog je zichtbaarheid in zoekresultaten met doelgerichte Google Search Ads, gericht op optimale ROI en efficiënt budgetbeheer.
 • Google Shopping Ads: trek koopgerichte klanten aan met geoptimaliseerde Google Shopping Ads, gericht op het uitlichten van je producten bij een relevant publiek.
 • Google Display Ads: vergroot merkbekendheid en klantbetrokkenheid met visueel sterke Google Display Ads, gebruikmakend van doelgerichte en retargetingstrategieën.

Social Advertising

Social media is niet meer weg te denken uit onze huidige wereld. En juist daarom zijn deze platformen de ultieme plek om je doelgroep effectief te bereiken. Bij iClicks weten we precies hoe we dit moeten doen.

 • Platformspecifieke strategieën: bij het adverteren op sociale media is het cruciaal om strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op de unieke kenmerken en het gebruikersgedrag van elk platform.
 • Geschikte visuals: de impact van visuals in social advertising is enorm. Effectieve visuals moeten niet alleen aantrekkelijk en merkconsistent zijn, maar ook afgestemd op de voorkeuren en interesses van de doelgroep.

Website en webshop ontwikkeling

Naast SEO en SEA zijn we bij iClicks gespecialiseerd in website en webshop ontwikkeling. Van templatewebsites tot unieke en op maat gemaakte webshops, wij weten hoe het moet.

 • Websitebouw: we ontwikkelen op maat gemaakte websites die perfect aansluiten bij je merkidentiteit en bedrijfsdoelen.
 • Webshopbouw: onze expertise in e-commerce platformen zoals WooCommerce en Shopify stelt ons in staat om krachtige, gemakkelijk te navigeren en conversiegerichte webshops te creëren.
 • Website optimaliseren: naast het bouwen van websites, richten we ons ook op de optimalisatie ervan.

Wie gingen jou voor?

Bekijk alle cases

Voor de meest complexe SEO-technische vraagstukken kan je mij altijd wakker maken.

- Jeroen Van Den Dungen, Team Lead (SEO-) Techniek
Jeroen Van Den Dungen

Maak de stap

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..