info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Twitter Advertising

Wist je dat er dagelijks meer dan 500 miljoen Tweets geplaatst worden op Twitter? Met meer dan 240 miljoen actieve gebruikers wereldwijd is Twitter daarom een aantrekkelijk social media kanaal om je advertenties op te tonen en je doelgroep te bereiken. Laat onze specialisten je helpen om Twitter Advertising toe te voegen aan jouw online marketing strategie.

Waarom je je Twitter Ads wilt laten beheren door iClicks?

 • We hebben ervaring met Twitter Ads in verschillende branches
 • Je hebt een dedicated team dat aan jouw campagnes werkt
 • Met Twitter Ads vergroot je je online naamsbekendheid
 • Onze specialisten weten precies hoe ze jouw doelgroep moeten bereiken

Wil jij je online naamsbekendheid verhogen met Twitter Advertising?

Met een op maat gemaakte Twitter Advertising strategie ondersteunen we je overkoepelende online marketing strategie en verhogen we je online naamsbekendheid. Onze specialisten weten alles over het adverteren op Twitter en weten precies hoe ze jouw doelgroep moeten aanspreken. Wil je meer weten over Twitter Ads? Vul dan nu onderstaand forumlier in voor een sparringssessie met een van onze experts en ontdek jouw mogelijkheden.

Wil je ook starten met adverteren op Twitter?

Meer dan 3 miljoen Nederlanders beschikken over een Twitter-account. Hiermee behoort Twitter tot één van de grootste social media platforms in Nederland. Het is dus een mooie mogelijkheid om via Twitter in contact te komen en een band op te bouwen met je doelgroep. Twitter heeft nieuwe deuren geopend op gebied van adverteren. Hierdoor biedt Twitter interessante mogelijkheden voor je bedrijf om klanten op een effectieve manier te bereiken.

Hoe werkt adverteren op Twitter?

Hoe werkt adverteren op Twitter?

Mocht je nog geen Twitterpagina hebben, dan is het belangrijk dat er eerst een Twitter account wordt aangemaakt en deze al wat volgers en berichten opbouwt. Alleen met een actief account is het mogelijk om te adverteren. Hetgeen wat het adverteren via Twitter zo effectief maakt, is dat het adverteren gericht kan plaatsvinden. Zo bestaat er de mogelijkheid om te focussen op categorieën, specifieke accounts en relevante trefwoorden.

Hierdoor is het mogelijk om het volgende te bereiken:

 • Het genereren van meer naamsbekendheid voor je bedrijf
 • Meer bezoekers trekken naar je eigen website
 • Het efficiënt promoten van je producten en/of diensten
 • Het creëren van meer volgers op je Twitter pagina
Voordelen van het adverteren op Twitter

Voordelen van het adverteren op Twitter

Door de vele gebruikers op Twitter kunnen we in een vrij korte tijd veel mensen bereiken. Het grote voordeel is dat Twitter de mogelijkheid biedt om op een bepaalde doelgroep focussen.

We hebben een aantal voordelen van het adverteren op Twitter voor je op een rij gezet:

 • Alleen betalen wanneer er wordt geklikt.
 • Het bereiken van een specifieke doelgroep
 • Uitgebreide analyse van de bereikte resultaten
 • Creëren van sociale interactie met je doelgroep

“Met Twitter advertenties verhogen we binnen no time de naamsbekendheid van onze klanten. Twitter Advertising is een goede aanvulling op de online marketing strategie van veel onze klanten.”

- Joost, Online Advertising Team Lead

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

Wat levert dit op voor mijn bedrijf?

Wat levert dit op voor mijn bedrijf?

Door middel van adverteren op Twitter trachten wij samen met jou binnen bepaalde tijd, de afgesproken doelstellingen te bereiken. De voornaamste voordelen zijn het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en meer bezoekers te genereren naar de website. Om de doelstellingen te bereiken werken wij volgens een op maat gemaakt stappenplan, waarbij wij rekening houden met de wensen en behoeften omtrent het adverteren.

Deskundig advies en ondersteuning

Deskundig advies en ondersteuning

Onze specialisten kunnen je helpen bij het opzetten van een effectieve Twitter-campagne. iClicks kan je adviseren en ondersteunen bij het gehele proces. Samen zullen we je wensen bespreken en een doeltreffende strategie bepalen.

Stevan Otting

Meer weten over adverteren op Twitter?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: