Adverteren op Twitter

Promoot je Twitteraccount of je tweets door middel van Twitter Ads. Bereik snel je doelgroep, bouw je online community verder uit en behaal specifieke zakelijke doelstellingen.

Starten met Twitter advertising

Adverteren op Twitter

Meer dan 3 miljoen Nederlanders beschikken over een Twitter-account. Hiermee behoort Twitter tot één van de grootste social media platforms in Nederland. Het is dus een mooie mogelijkheid om via Twitter in contact te komen en een band op te bouwen met je doelgroep. Twitter heeft nieuwe deuren geopend op gebied van adverteren. Hierdoor biedt Twitter interessante mogelijkheden voor je bedrijf om klanten op een effectieve manier te bereiken.

Hoe werkt adverteren op Twitter?

Mocht je nog geen Twitterpagina hebben, dan is het belangrijk dat er eerst een Twitter account wordt aangemaakt en deze al wat volgers en berichten opbouwt. Alleen met een actief account is het mogelijk om te adverteren. Hetgeen wat het adverteren via Twitter zo effectief maakt, is dat het adverteren gericht kan plaatsvinden. Zo bestaat er de mogelijkheid om te focussen op categorieën, specifieke accounts en relevante trefwoorden.

Hierdoor is het mogelijk om het volgende te bereiken:

  • Het genereren van meer naamsbekendheid voor je bedrijf
  • Meer bezoekers trekken naar je eigen website
  • Het efficiënt promoten van je producten en/of diensten
  • Het creëren van meer volgers op je Twitter pagina

Voordelen van het adverteren op Twitter

Door de vele gebruikers op Twitter kunnen we in een vrij korte tijd veel mensen bereiken. Het grote voordeel is dat Twitter de mogelijkheid biedt om op een bepaalde doelgroep focussen.

We hebben een aantal voordelen van het adverteren op Twitter voor je op een rij gezet:

  • Alleen betalen wanneer er wordt geklikt.
  • Het bereiken van een specifieke doelgroep
  • Uitgebreide analyse van de bereikte resultaten
  • Creëren van sociale interactie met je doelgroep

Wat levert dit op voor mijn bedrijf?

Door middel van adverteren op Twitter trachten wij samen met jou binnen bepaalde tijd, de afgesproken doelstellingen te bereiken. De voornaamste voordelen zijn het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en meer bezoekers te genereren naar de website. Om de doelstellingen te bereiken werken wij volgens een op maat gemaakt stappenplan, waarbij wij rekening houden met de wensen en behoeften omtrent het adverteren.

Deskundig advies en ondersteuning

Onze specialisten kunnen je helpen bij het opzetten van een effectieve Twitter-campagne. iClicks kan je adviseren en ondersteunen bij het gehele proces. Samen zullen we je wensen bespreken en een doeltreffende strategie bepalen.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant