Twitter Advertising

Wist je dat er dagelijks meer dan 500 miljoen Tweets geplaatst worden op Twitter? Met meer dan 240 miljoen actieve gebruikers wereldwijd is Twitter daarom een aantrekkelijk social media kanaal om je advertenties op te tonen en je doelgroep te bereiken. Laat onze specialisten je helpen om Twitter Advertising toe te voegen aan jouw online marketing strategie.

Waarom je je Twitter Ads wilt laten beheren door iClicks?

 • We hebben ervaring met Twitter Ads in verschillende branches
 • Je hebt een dedicated team dat aan jouw campagnes werkt
 • Met Twitter Ads vergroot je je online naamsbekendheid
 • Onze specialisten weten precies hoe ze jouw doelgroep moeten bereiken

Wil je jouw online naamsbekendheid vergroten met Twitter Advertising?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw naamsbekendheid vergroten met Twitter Advertising. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Wil je meer weten, wij helpen jou graag!
Freek Van Wijk

Wil je ook starten met adverteren op Twitter?

Meer dan 3 miljoen Nederlanders beschikken over een Twitter-account. Hiermee behoort Twitter tot één van de grootste social media platforms in Nederland. Het is dus een mooie mogelijkheid om via Twitter in contact te komen en een band op te bouwen met je doelgroep. Twitter heeft nieuwe deuren geopend op gebied van adverteren. Hierdoor biedt Twitter interessante mogelijkheden voor je bedrijf om klanten op een effectieve manier te bereiken.

Hoe werkt adverteren op Twitter?

Mocht je nog geen Twitterpagina hebben, dan is het belangrijk dat er eerst een Twitter account wordt aangemaakt en deze al wat volgers en berichten opbouwt. Alleen met een actief account is het mogelijk om te adverteren. Hetgeen wat het adverteren via Twitter zo effectief maakt, is dat het adverteren gericht kan plaatsvinden. Zo bestaat er de mogelijkheid om te focussen op categorieënspecifieke accounts en relevante trefwoorden.

Hierdoor is het mogelijk om het volgende te bereiken:

 • Het genereren van meer naamsbekendheid voor je bedrijf
 • Meer bezoekers trekken naar je eigen website
 • Het efficiënt promoten van je producten en/of diensten
 • Het creëren van meer volgers op je Twitter pagina

Voordelen van het adverteren op Twitter

Door de vele gebruikers op Twitter kunnen we in een vrij korte tijd veel mensen bereiken. Het grote voordeel is dat Twitter de mogelijkheid biedt om op een bepaalde doelgroep focussen.

We hebben een aantal voordelen van het adverteren op Twitter voor je op een rij gezet:

 • Alleen betalen wanneer er wordt geklikt.
 • Het bereiken van een specifieke doelgroep
 • Uitgebreide analyse van de bereikte resultaten
 • Creëren van sociale interactie met je doelgroep

“Met Twitter advertenties verhogen we binnen no time de naamsbekendheid van onze klanten. Twitter Advertising is een goede aanvulling op de online marketing strategie van veel onze klanten. ”

- Joost Den Besten, Team Lead Online Advertising
Joost Den Besten
Polikliniek de Blaak
Letselverhalen.nl
Dijk en van Emmerik
Héman Horecaverhuur
Caravan Makelaardij Karsten

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO.

Stefan - Polinkliniekdeblaak.nl

“Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!”

Judith - Letselverhalen.nl

“iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben.”

Floris - Dijkenvanemmerik.nl

“Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Héman Horecaverhuur

“iClicks verzorgt voor ons het complete onlinemarketingpakket: SEO, SEA, Facebook & Instagram advertising. Voor ieder onderdeel hebben wij een contactpersoon met wie wij periodiek contact hebben over de status van de campagnes en de te volgen strategie. De resultaten zijn goed, er wordt continu meegedacht en er is veel onderling contact wat altijd erg prettig verloopt. Vandaar dat wij al ruim 10 jaar tevreden klant van iClicks zijn!”

Patrick

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

Wat levert dit op voor mijn bedrijf?

Door middel van adverteren op Twitter trachten wij samen met jou binnen bepaalde tijd, de afgesproken doelstellingen te bereiken. De voornaamste voordelen zijn het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en meer bezoekers te genereren naar de website. Om de doelstellingen te bereiken werken wij volgens een op maat gemaakt stappenplan, waarbij wij rekening houden met de wensen en behoeften omtrent het adverteren.

Deskundig advies en ondersteuning

Onze specialisten kunnen je helpen bij het opzetten van een effectieve Twitter-campagne. iClicks kan je adviseren en ondersteunen bij het gehele proces. Samen zullen we je wensen bespreken en een doeltreffende strategie bepalen.

Meer weten over adverteren op Twitter?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je jouw online naamsbekendheid vergroten met Twitter Advertising?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw naamsbekendheid vergroten met Twitter Advertising. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..