AdWords Editor 9.9 is nu beschikbaar

Logo iClicks in het zwart
Met trots introduceren we AdWords Editor versie 9.9.
Deze versie is nu beschikbaar voor Windows en Mac. Wijzigingen in deze versie zijn onder andere Google Display Netwerk-updates, verbeteringen voor importeren en exporteren en nieuwe campagne-instellingen.
 
Hier volgt een overzicht van de veranderingen:
 
Google Display Netwerk-updates
Beheer uw advertentiegroep met instellingen voor flexibel bereik met het nieuwe paneel ‘Flexibel bereik’ op het tabblad ‘Advertentiegroepen’, of door de functie voor het importeren van csv-bestanden te gebruiken. We hebben ook de Display Netwerk-instellingen op campagneniveau vereenvoudigd (nu gewoon ‘Ingeschakeld’ of ‘Uitgeschakeld’).
 
Verbeteringen voor importeren en exporteren
U kunt nu uw instellingen op campagneniveau bijwerken voor het zoeknetwerk van Google en het Google Display Netwerk door een csv-bestand te importeren. U kunt ook kiezen hoe AdWords Editor moet omgaan met het importeren van dubbele advertenties met verschillende URL’s.
 
Nieuwe campagne-instellingen
We hebben een nieuwe optie voor apparaattargeting (BlackBerry) en een nieuwe instelling voor advertentieroulatie (Rouleren voor onbepaalde tijd) toegevoegd.
 
Voor meer informatie over deze wijzigingen en andere updates in de nieuwe versie, bekijkt u de releaseopmerkingen bij versie 9.9.
 
De volgende keer dat u AdWords Editor start, ziet u een vraag of u wilt upgraden naar versie 9.9. Voor meer informatie over upgraden, waaronder over hoe u niet-opgeslagen wijzigingen en opmerkingen kunt behouden wanneer u een upgrade uitvoert, raadpleegt u deze instructies.U kunt versie 9.9 ook downloaden van de AdWords Editor-website.
 
Opmerking: om u voldoende tijd te geven voor het uitvoeren van de upgrade, wordt er nog gedurende vier maanden ondersteuning geboden voor eerdere versies van AdWords Editor. Om een probleemloos gebruik van AdWords Editor te garanderen, raden we u aan de upgrade uit te voeren vóór 13 maart 2013.

 

Gepost door Charis, Inside AdWords Team

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..