Google is op zoek naar nieuwe collega’s

Logo iClicks in het zwart

In ons kantoor in Dublin lopen Googlers uit meer dan 65 landen rond die zich bezig houden met de sales en infrastructuur van onze werkzaamheden in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Onze Sales Organisatie helpt bedrijven van alle soorten en maten te zorgen dat hun advertenties de juiste gebruikers bereiken en dat we onze klanten de best mogelijke service geven. Of je nu in een team werkt dat met multinationals samen werkt, de bakker op de hoek helpt adverteren, of iets daar tussenin doet, Sales Googlers gebruiken hun uitgebreide online media expertise in uiteenlopende situaties en bouwen relaties op die bedrijven en inkomsten laten groeien.

We zijn op zoek naar nieuwe Nederlandssprekende teamleden die open staan voor carrieremogelijkheden buiten Nederland, graag hun sales-kennis en vaardigheden willen ontwikkelen, en goed kunnen werken in een snel veranderende omgeving.

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Meld je voor vrijdag 5 oktober aan voor onze Inhouse dag voor een kijkje in de keuken.

Wil jij deel uitmaken van onze Sales Organisatie?

Je kunt hier online solliciteren:

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..