Met geüpgrade extensies bereikt u de moderne consument die constant online is

Logo iClicks in het zwart

Mensen zijn tegenwoordig constant online: ze zoeken en surfen de hele dag op verschillende apparaten. Als onderdeel van geoptimaliseerde campagnes in AdWords hebben we de sitelink-, oproep- en app-extensies verbeterd om u te helpen mensen effectiever te bereiken in de moderne wereld, waarin consumenten voortdurend online zijn. Adverteerders kunnen profiteren van allerlei voordelen zodra ze een upgrade hebben uitgevoerd voor hun extensies. We raden u dus aan deze upgrade zo snel mogelijk uit te voeren om te kunnen profiteren van deze nieuwe functies:

  • Geef mobielspecifieke boodschappen weer en toon telefoonnummers rechtstreeks in uw advertentie.
  • Gebruik extensies op advertentiegroepniveau om nauwkeuriger te bepalen welke extensies voor elke advertentie worden weergegeven.
  • Plan extensies zodat ze alleen op bepaalde dagen of tijden worden weergegeven, zodat u voor uw bedrijf kunt adverteren tijdens uw openingstijden.
  • Bekijk gedetailleerde rapporten, zoals de prestaties van elke afzonderlijke sitelink. Zo kunt u uw ROI optimaliseren.

U kunt uw extensies heel gemakkelijk upgraden. Bekijk dit Helpcentrum-artikel voor meer informatie. Vanaf 23 september 2013 zullen we de resterende oude (bestaande) extensies automatisch upgraden. Hieronder vindt u meer informatie over het upgradeproces.

Hoe de automatische upgrade in zijn werk gaat
Tijdens de automatische upgrade upgraden we extensies uit campagnes die alleen oude extensies bevatten. Voor campagnes die zowel oude als geüpgrade extensies bevatten, nemen we aan dat u het upgradeproces zelf al heeft doorlopen. In die campagnes markeren we uw oude extensies als verwijderd. Meer informatie

In uw AdWords-rapporten kunt u statistieken bekijken voor al uw extensies, waaronder ook oude en verwijderde extensies. De prestatiestatistieken voor extensies worden weer op nul gezet tijdens de upgrade, maar uw historische rapporten blijven beschikbaar. Als u de upgrade nu al uitvoert, kunt u statistieken gaan genereren voor de nieuwe extensies. Meer informatie

U wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw sitelinkextensies nog steeds worden weergegeven zodra de automatische upgrade op 23 september start. Zorg er daarom voor dat uw sitelinks aan de volgende twee beleidsrichtlijnen voldoen:

  • Beleid voor tekenlimiet van 25 tekens Kortere sitelinks presteren beter omdat ze een heldere, duidelijke boodschap tonen aan gebruikers die op Google zoeken. Vanaf 23 september mogen sitelinks niet langer zijn dan 25 tekens.
  • Beleid voor unieke sitelinks Klanten krijgen een positiever beeld van een site wanneer ze worden doorgestuurd naar een unieke pagina die overeenkomt met de inhoud van de advertentie waarop ze klikken. Elke nieuwe sitelink in een campagne of advertentiegroep moet verwijzen naar een unieke bestemmingspagina met originele content.

Veel adverteerders profiteren al van deze geüpgrade functies
Zo gebruikt Miller’s Bakery voor mobiel geoptimaliseerde oproepextensies om een belknop in hun advertenties weer te geven. Ze gebruiken ook de functie voor planning om ervoor te zorgen dat deze knop alleen wordt weergegeven tussen 04:00 en 21:00 uur, wanneer er personeel aanwezig is om de telefoon op te nemen. Buiten hun openingstijden wordt de belknop verwijderd en verwijst de advertentie gebruikers door naar een contactformulier op de website. Deze twee functies werken samen om de bakkerij te helpen potentiële klanten op het juiste moment de juiste advertentie te laten zien, toegespitst op het juiste apparaat.

We hopen dat deze nieuwe functies nuttig voor u zijn en raden u aan uw extensies vóór 23 september 2013 te upgraden, zodat de weergave van uw extensies niet wordt onderbroken.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..