Verbeter je prompts met deze nieuwe tool in ChatGPT

ChatGPT wordt steeds populairder en is te gebruiken voor diverse dagelijkse taken of werkzaamheden. Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen, lijkt ChatGPT je maar niet te begrijpen of blijft de output rampzalig? Grote kans dat jouw zoekopdracht (prompt) niet uitgebreid of specifiek genoeg is. Met de nieuwe plug-in ‘Prompt Storm’ is dit verleden tijd. Binnen enkele seconden creëer je nu je eigen prompt voor betere resultaten in ChatGPT. Ben je benieuwd hoe dit precies werkt? We leggen het graag aan je uit in dit blog en geven tips over hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan.

Dit blog in het kort

Geen tijd om het hele blog te lezen? Geen zorgen. Hier is een korte samenvatting:

 • ChatGPT is zowel privé als zakelijk inzetbaar.
 • Met de gratis plug-in ‘Prompt Storm’ creëer je duidelijke prompts.
 • Typ in je prompt dat je de output in het Nederlands wenst.
 • Een Content Specialist is nog steeds vereist voor het creëren van goede, SEO-vriendelijke content. Met ChatGPT alleen red je het niet.

Ontdek de veelzijdigheid van ChatGPT

ChatGPT is een chatbot op basis van kunstmatige intelligentie. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het toepassen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Zo kun je ChatGPT bijvoorbeeld inzetten om SEO-content te genereren, e-mails te beantwoorden of ideeën op te doen voor blogposts. Maar ChatGPT is bijvoorbeeld ook in te zetten voor het bedenken van grappige Instagram captions, een geschikt sportschema of recepten op basis van de ingrediënten die je nog in je koelkast hebt liggen. Dat ChatGPT erg veelzijdig is, lees je terug in ons blog ‘ChatGPT: wat is het, hoe werkt het en wat betekent het voor jou?’.

 • Onthoud wel: hoewel ChatGPT een geweldige bron van informatie is, moet worden opgemerkt dat de output van deze chatbot gebaseerd is op informatie tot en met 2021, wat betekent dat het niet altijd de juiste of volledige informatie kan geven. Bovendien heeft ChatGPT een trainingsdata van slechts 570 GB, waar Google 1.000.000.000.000 GB+ heeft. De expertise van een Content Specialist blijft dus nodig om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. ChatGPT is de perfecte inspiratiebron, maar zeker geen vervanging.

Verbeter je ChatGPT prompts met Prompt Storm

Met de nieuwe en gratis ChatGPT plug-inPrompt Storm’ stel je prompts een stuk eenvoudiger op. Of je nu nieuw bent in de wereld van ChatGPT of al enige ervaring hebt opgedaan, Prompt Storm helpt je bij het verkrijgen van betere resultaten.

Zoals je misschien al weet, is de output van ChatGPT niet altijd even goed. Soms krijg je niet de resultaten die je wilt of lijkt ChatGPT je vraag niet helemaal goed te begrijpen. Dit is het moment waar Prompt Storm je komt redden. Prompt Storm biedt een aantal handige functies die jou helpen bij het schrijven van duidelijke prompts, waardoor je betere resultaten krijgt. Ben je er klaar voor?

Hoe werkt Prompt Storm?

In dit stappenplan leggen we je uit hoe de nieuwe plug-in precies werkt:

 1. Download Prompt Storm en voeg het programma toe aan je Chrome-extensies.
 2. Maak een gratis account aan bij Prompt Storm en log in.
 3. Open ChatGPT en klik op het Prompt Storm logo rechtsboven in je scherm.
 4. Je hebt nu de keuze uit 13 verschillende categorieën. Van kunst tot aan gezondheid, van marketing tot aan entertainment; en nog veel meer.
 5. Nadat je een categorie hebt geselecteerd, kies je een subcategorie voor je prompt.
 6. Heb je alle keuzemogelijkheden ingevuld? Dan verschijnt onder in beeld jouw prompt. Vul hem eventueel zelf nog aan met relevante informatie om je prompt nog specifieker te maken. Let op: omdat het een Engelstalige plug-in is, moet je altijd handmatig even “in het Nederlands” achter de prompt zetten. Op deze manier krijg je het gewenste resultaat gewoon in het Nederlands te zien.
 7. Zodra je prompt klaar is, druk je op enter om de prompt te versturen naar ChatGPT. De chatbot genereert dan binnen enkele seconden een antwoord.

Input met Prompt Storm

Output van ChatGPT

iClicks helpt je bij de optimalisatie van de content op je website

Al met al kunnen we stellen dat ChatGPT een geweldige tool is, zowel voor privé als zakelijk gebruik. Toch zitten er aan de toepassing van deze tool nog wel wat haken en ogen. Bovendien kun je de content niet klakkeloos overnemen en plaatsen op je website. Voor het creëren van écht goede content die ook nog eens rankt in Google, heb je de expertise van een Content Specialist nodig.

Kan jouw website wel wat hulp gebruiken bij content optimalisatie? Onze specialisten schrijven overtuigende SEO-teksten en zorgen dat deze perfect aansluiten op de identiteit van jouw bedrijf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..