Welke.nl: Online platform van eigen bodem

Welke.nl timmert al enige tijd hard aan de weg om een plek te veroveren in de online marketingmix van Nederlandse bedrijven. En niet zonder succes. Inmiddels vinden ruim drie miljoen bezoekers per maand hun weg naar de website. Ondanks de toenemende populariteit van Welke.nl, merken we dat veel bedrijven nog niet op de hoogte zijn van het platform en de mogelijkheden die het bedrijven biedt. In dit blogbericht zetten we uiteen wat u moet weten over Welke.nl.

Inspiratieplatform

Welke.nl is in de eerste plaats een online platform waar gebruikers inspiratie kunnen opdoen uit foto’s die door andere gebruikers worden geplaatst in de inspiratie-omgeving. De doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen die op zoek zijn naar creatieve ideeën en bijzondere producten. Dagelijks worden er talloze nieuwe foto’s toegevoegd aan de site, waarvan de meeste vallen in de categorie wonen, mode, recepten of accessoires. Gebruikers verzamelen interessante foto’s van Welke.nl en andere websites in digitale fotoalbums, lookbooksgenaamd.

De Nederlandse Pinterest?

Een online platform waar gebruikers inspiratie kunnen opdoen en foto’s kunnen opslaan in albums… dat komt u bekend voor? De vergelijking met Pinterest is inderdaad snel gemaakt. Toch zijn er grote verschillen tussen de twee platformen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om mensen te volgen op Welke.nl. Het belangrijkste verschil is dat Welke.nl niet alleen een platform is waar bezoekers inspiratie kunnen opdoen, maar dat het ook een online shop heeft waar gebruikers producten kunnen aanschaffen.

Interessant voor webwinkels

De combinatie van inspiratieplatform en online shop maakt Welke.nl interessant voor bedrijven die een webwinkel hebben. Niet elk bedrijf kan zijn producten echter aanbieden via Welke.nl. Het platform is met name op zoek naar webwinkels die haar bezoekers ‘iets bijzonders’ kunnen aanbieden. Of zoals Welke.nl zelf zegt: “Bijzondere, niet alledaagse producten, die het leven van onze bezoekers leuker maken.”

Als uw producten voldoen aan die beschrijving kunt u zich op Welke.nl aanmelden als bedrijf. U kunt op het platform dan onder meer:

  • Uw producten verkopen in uw eigen Welke.nl winkel
  • Uw naamsbekendheid verhogen in de inspiratieomgeving van Welke.nl

Wilt u meer informatie over Welke.nl of bent u benieuwd wat iClicks voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..