Nieuwe website Ridder Letselschade

Over dit project

Al meer dan 14 jaar werken Ridder-letselschade.nl en iClicks nauw samen, een relatie waar we trots op zijn en die we koesteren. Gedurende de afgelopen jaren hebben we Ridder-letselschade.nl organisch op de kaart weten te zetten. Op bijna alle belangrijke zoektermen binnen de letselschadebranche worden ze hoog in Google getoond. Dit succes is niet vanzelf gekomen en vereist wederzijdse ondersteuning.

In december 2022 zijn we begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe website. Het was namelijk hoog tijd om afscheid te nemen van het verouderde design.

Natuurlijk waren er risico’s verbonden aan deze overstap. Zo kunnen organische posities verloren gaan bij het omzetten van het CMS en de doelgroep kan verdwalen op de website. Daarom moest de migratie van de website perfect verlopen (met meer dan 500 pagina’s). Ook hebben we door middel van slimme integratie ook de leadgeneratie gemoderniseerd.

De resultaten spreken voor zich en we verwachten dat deze positieve trend zal voortzetten door voortdurend nieuwe kansen te blijven zoeken.

Onze doelen

 

  • Organische posities behouden
  • Aanmeldingen van dossiers verbeteren
  • Look-en-feel van de website moderniseren
  • Leadgeneratie formulieren verbeteren

Het resultaat

  • Aantal top 3 posities binnen Google is al met 13% verbeterd in augustus 2023 t.o.v. 2022.
  • Aantal leads is met 216% verbeterd t.o.v. dezelfde periode vorig jaar.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..