ICEBIRD CMS

Een supersnelle website. Met het nieuwe CMS van iClicks: ICEBIRD. Een website die scoort én gevonden wordt.

Offerte ICEBIRD website

Een eigen CMS

Met onze kennis en ervaring bouwden we een eigen CMS. Precies hoe wij het wilden. Zodat we onze klanten precies kunnen bieden wat ze nodig hebben. Een strakke website. Snel, aantrekkelijk, eenvoudig te bewerken. En natuurlijk goed vindbaar in de zoekmachines. Want daarmee scoort je website pas echt.

De voordelen van ICEBIRD

  • Website compleet op maat gemaakt
  • Zeer gebruiksvriendelijk: zowel voor beginners als ervaren gebruikers
  • Licht systeem: zorgt voor een supersnelle website
  • Geschikt voor desktop, tablet en mobiel
  • Volledig afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Eenvoudig meerdere talen aan de website toevoegen
  • Versiebeheer: met één druk op de knop eerdere versies van een pagina herzien of herstellen
  • Mogelijkheid om diverse rollen toe te wijzen
  • Geïntegreerd Google Analytics dashboard

ICEBIRD betekent maatwerk

Geen standaard templates. Geen beperkingen. We maken jouw website precies zoals jij dat wilt. Onze designer maakt een ontwerp. De frontend en backend developers bouwen de website. Natuurlijk in nauw overleg met jou. Zodat we uiteindelijk beiden het eindresultaat trots delen.

Volledig afgestemd op zoekmachineoptimalisatie

Natuurlijk moet jouw website in het oog springen. Een positief en betrouwbaar gevoel overbrengen. De juiste snaar raken bij de bezoekers. Als online marketingbureau kijken we verder. Ook de online vindbaarheid is belangrijk. ICEBIRD is ontwikkeld om succesvolle SEO-optimalisaties door te voeren.

Wat is een CMS?

CMS is een afkorting voor contentmanagementsysteem. Een CMS is de achterkant van je website waarin je gemakkelijk zelf de inhoud van je website beheert. Teksten, video’s en afbeeldingen plaatsen en aanpassen. Zonder dat je technische kennis nodig hebt. Zo houd je altijd zelf de regie over je website.

Geïntegreerd Google Analytics dashboard

In ICEBIRD doe je niet alleen eenvoudig aanpassingen, dankzij de integratie met Google Analytics zie je ook direct hoe je website scoort. Hoeveel bezoekers zijn er op de website? Hoe scoort de nieuwste blog? Jij geeft aan welke resultaten je wilt zien. Wij tonen ze in het dashboard.

Versiebeheer

Wijzigingen aanbrengen in het ICEBIRD CMS is eenvoudig. Sommige wijzigingen wil je echter liever terugdraaien. In sommige contentmanagementsystemen lukt dit niet. Met ICEBIRD herstel je eerdere versies van een pagina al met één druk op de knop. Fouten maken mag dus. Gelukkig.

Gebruikersrollen beheren

In ICEBIRD kun je meerdere gebruikers toevoegen. Zodat ook collega’s of externen aan de slag kunnen met de website. Om teksten of producten toe te voegen. Wil je het wijzigen van bepaalde pagina’s tegengaan? Je kunt de toegang per gebruiker bewerken.

Jij bent de beheerder

Jij geeft input, wij maken de website. Maar dit betekent niet dat je ons na livegang van de website nodig hebt voor iedere wijziging. We geven je een training en een uitgebreide handleiding. Zo kan je zelf aan de slag. Maar voor technische aanpassingen of vragen kan je altijd bij ons terecht.

Kosten nieuwe ICEBIRD website

Aan een nieuwe website hangt natuurlijk een prijskaartje. En we begrijpen dat je daar snel inzicht in wilt hebben. We kunnen je geen vaste pakketprijzen tonen, omdat we de websites in ICEBIRD volledig op maat maken. Hierdoor betaal je alleen voor de functies die je echt nodig hebt. Wel maken we graag een volledig gratis en vrijblijvend websitevoorstel voor je. Bel ons gerust op 088 425 4257 of klik op onderstaande button.

Gratis websitevoorstel ontvangen

Een website in ICEBIRD laten maken

Voordat onze specialisten voor je aan de slag gaan, maken we graag eerst kennis met je. Jij vertelt over je bedrijf, de visie en wensen voor de website. Wij vertellen over iClicks en de mogelijkheden. Na ons gesprek gaat onze designer direct aan de slag. We vertalen jouw wensen en huisstijl naar een eerste ontwerp. Pas nadat jij helemaal tevreden bent, begint het bouwen van de website. We voegen alleen de functionaliteiten toe die jij nodig hebt. Waar je mee uit de voeten kunt. Tot slot vullen we de website. En trainen we je in het werken met ICEBIRD. Zodat je eenvoudig zelf je website kan beheren.

Gratis websitevoorstel ontvangen

Interesse in een op maat gemaakte website in een gebruiks- en zoekmachinevriendelijk CMS? Maak kennis met het ICEBIRD CMS! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en laten je zien hoe jouw nieuwe website eruit komt te zien. Bel ons gerust op 088 425 4257 om even te sparren of vraag 100% gratis en vrijblijvend een websitevoorstel aan.

Gratis websitevoorstel ontvangen

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant