info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

ICEBIRD CMS

Van de grond af aan opgebouwd door de webbouwers van iClicks: ons eigen ICEBIRD CMS. Met ons eigen CMS bouwen we websites die perfect aansluiten bij de look en feel van jouw brand. Het ICEBIRD CMS is snel, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk

Waarom je je website wilt laten bouwen in ons ICEBIRD CMS

 • Ons ICEBIRD CMS is supersnel door een licht systeem
 • In het CMS is het Google Analytics dashboard geïntegreerd
 • Je hebt toegang tot een duidelijke online handleiding
 • Ons CMS is gericht op optimale vindbaarheid in zoekmachines

Wil jij een extreem licht, snel en SEO-vriendelijk CMS?

Een goede online gebruikerservaring begint met een snelle, gebruiksvriendelijke en converterende website. Met het custom made ICEBIRD CMS is de website volledig aan te passen aan jouw wensen en beschikt je website standaard over alle geavanceerde SEO-features. Zo zorg je ervoor dat je website de basis is voor je verdere online marketing strategie. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het CMS van iClicks: ICEBIRD

Met onze kennis en ervaring bouwden we een eigen CMS. Precies hoe wij het wilden. Zodat we onze klanten precies kunnen bieden wat ze nodig hebben. Een strakke maatwerk website. Snel, aantrekkelijk, eenvoudig te bewerken. En natuurlijk goed vindbaar in de zoekmachines. Want daarmee scoort je website pas echt.

De voordelen van ICEBIRD

De voordelen van ICEBIRD

 • Website compleet op maat gemaakt
 • Geïntegreerd Google Analytics dashboard
 • Eenvoudig meerdere talen aan de website toevoegen
 • Zeer gebruiksvriendelijk: zowel voor beginners als ervaren gebruikers
 • Versiebeheer: met één druk op de knop eerdere versies van een pagina herzien of herstellen
Techniek van de toekomst

Techniek van de toekomst

ICEBIRD is zo gebouwd dat je website volledig afgestemd is op zoekmachineoptimalisatie. SEO-vriendelijk noemen we dat. Het systeem is zeer licht, wat voor een snelle website zorgt. Met ICEBIRD wordt jouw website volledig responsive: zowel op desktop, tablet als mobiel is je website goed zichtbaar. Bovendien heb je de mogelijkheid om diverse rollen aan het systeem toe te wijzen, zodat je ook kan zien wie wat heeft aangepast.

“In ons eigen ICEBIRD CMS maken we dankzij het lichte systeem snelle, converterende en gebruiksvriendelijke websites voor onze klanten.  ”

- Jonathan, Webteam

Laurien

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

Sportvisserij Mercuur

"Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!"

- Sportvisserij Mercuur

Brimotech

"Sinds kort hebben wij een vernieuwde website. Wij hebben deze laten ontwerpen en bouwen door iClicks, over het eindresultaat zijn wij erg tevreden. De SEO vriendelijke website voldoet aan onze wensen!"

- Brimotech

ECL

"Sinds kort staat de nieuwe website van ECL (Evenementen Coördinatie Lelystad) online. Wij zijn tevreden met de nieuwe website. Het nieuwe ontwerp is eigentijds, duidelijk en past goed bij het doel van onze stichting. Ook de samenwerking met iClicks was OK, top!"

- Evenementen Coördinatie Lelystad

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Wat is een CMS?

CMS is een afkorting voor contentmanagementsysteem. Een CMS is de achterkant van je website waarin je gemakkelijk zelf de inhoud van je website beheert. Teksten, video’s en afbeeldingen plaatsen en aanpassen. Zonder dat je technische kennis nodig hebt. Zo houd je altijd zelf de regie over je website.

Geïntegreerd Google Analytics dashboard

"In ICEBIRD doe je niet alleen eenvoudig aanpassingen, dankzij de integratie met Google Analytics zie je ook direct hoe je website scoort. Hoeveel bezoekers zijn er op de website? Hoe scoort de nieuwste blog? Jij geeft aan welke resultaten je wilt zien. Wij tonen ze in het dashboard."

- Amro

placeholder

Versiebeheer

"Wijzigingen aanbrengen in het ICEBIRD CMS is eenvoudig. Sommige wijzigingen wil je echter liever terugdraaien. In sommige contentmanagementsystemen lukt dit niet. Met ICEBIRD herstel je eerdere versies van een pagina al met één druk op de knop. Fouten maken mag dus. Gelukkig."

- Johan

placeholder

Gebruikersrollen beheren

"In ICEBIRD kun je meerdere gebruikers toevoegen. Zodat ook collega’s of externen aan de slag kunnen met de website om bijvoorbeeld teksten of producten toe te voegen. Wil je het wijzigen van bepaalde pagina’s tegengaan? Je kunt de toegang per gebruiker bewerken."

- Puya

placeholder

Jij bent de beheerder

"Jij geeft input, wij maken de website. Maar dit betekent niet dat je ons na livegang van de website nodig hebt voor iedere wijziging. We geven je een training en een uitgebreide handleiding. Zo kan je zelf aan de slag. Maar voor technische aanpassingen of vragen kan je altijd bij ons terecht."

- Erik

placeholder

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

Kosten nieuwe ICEBIRD website

Kosten nieuwe ICEBIRD website

Aan een nieuwe website hangt natuurlijk een prijskaartje. En we begrijpen dat je daar snel inzicht in wilt hebben. We kunnen je geen vaste pakketprijzen tonen, omdat we de websites in ICEBIRD volledig op maat maken. Hierdoor betaal je alleen voor de functies die je echt nodig hebt. Wel maken we graag een volledig gratis en vrijblijvend websitevoorstel voor je. Bel ons gerust op 088 425 4257 of klik op onderstaande button.

Een website in ICEBIRD laten maken

Een website in ICEBIRD laten maken

Voordat onze specialisten voor je aan de slag gaan, maken we graag eerst kennis met je. Jij vertelt over je bedrijf, de visie en wensen voor de website. Wij vertellen over iClicks en de mogelijkheden. Na ons gesprek gaat onze designer direct aan de slag. We vertalen jouw wensen en huisstijl naar een eerste ontwerp. Pas nadat jij helemaal tevreden bent, begint het bouwen van de website. We voegen alleen de functionaliteiten toe die jij nodig hebt en waar je mee uit de voeten kunt. Tot slot vullen we de website en trainen we je in het werken met ICEBIRD zodat je eenvoudig zelf je website kan beheren.

Martijn Zondervan

Meer weten over een website in ons ICEBIRD CMS?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: