Magento 2 webshop

Met Magento 2 ben je verzekerd van een betrouwbare, opschaalbare en multifunctionele webshop met de mogelijkheid om heel veel producten in te laden, je facturatie te regelen en je voorraden bij te houden. En dat allemaal in een modern jasje. Magento 2 is bovendien snel, veilig en gebruiksvriendelijk.

Kies voor een Magento 2 webshop

 • Gecertificeerde Magento 2 Developers
 • Supersnelle laadtijd en een stabiel, betrouwbaar systeem
 • Een eigen ontwerp met een uitstraling precies zoals jij dat wil
 • Custom koppelingen en integraties
 • Conversiegericht en SEO-geoptimaliseerd voor Google

Wil je een betrouwbare, opschaalbare en multifunctionele webshop in Magento 2 laten maken?

We komen graag met je in contact om de wensen van jouw snelle, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte Magento 2 webshop te bespreken. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Niek Viveen

Een snelle en succesvolle webshop met Magento 2

Met Magento 2 maak je een snelle en succesvolle maatwerk webshop. Maar Magento is meer dan dat. Het is hét e-commerce platform van nu. Je hebt niet alleen ruimte voor pagina’s en (heel veel) producten, je regelt er ook je facturatieaccountbeheer en voorraadbeheer mee. Dat maakt jouw werk gemakkelijker. En levert je webshop meer succes op.

Magento webshops

Sinds 2008 is Magento een van de populairste softwaresystemen voor webwinkels. Als online marketing bureau gebruikt ook iClicks Magento voor het ontwikkelen van webshops. We richten het platform precies in hoe jij wilt en houden rekening met de functionaliteiten je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken. Zo weet je zeker dat je jouw klanten de beste service biedt.

Voordelen Magento 2

Inmiddels is er een nieuw Magento-tijdperk aangebroken. Met de nieuwste versie, Magento 2, breng je jouw webshop echt naar een hoger niveau. En wij helpen je daarbij.

 • Snellere laadtijd: verbetering van gemiddeld 25%
 • Nog gemakkelijker zelf aanpassingen doen
 • Door de vele extensies voorzie je je webshop eenvoudig van talloze extra functionaliteiten
 • Geschikt voor webshops met een groot aantal producten: vanaf 5.000 pagina’s
 • Koppelingen met diverse softwaresystemen, zoals ExactAFAS Profit en Rabo OmniKassa 2.0

Transformatie naar Magento 2

Gebruik je al Magento, maar niet de nieuwste versie? Dan kan dat voor vervelende problemen zorgen. Magento ondersteunt sinds halverwege 2020 de beveiligingsupdates van de versies tot en met 1.9 niet meer. Ontstaat er een bug in Magento 1.9? Dan zal Magento hier geen oplossing meer voor bieden. Om problemen te voorkomen raden we je aan je website zo snel mogelijk om te zetten naar Magento 2. Onze technisch specialisten helpen je bij de transformatie. Zonder dat jij of je klanten hier ongemak van hebben.

“Met een Magento 2 webshop zorgen we ervoor dat onze klanten een converterende en uniek ontworpen webshop hebben.”

- Johan Wemmenhove [uit dienst], Backend Developer
Johan Wemmenhove [uit dienst]
De Vloerenfabriek
Intershades
MetaalNieuws
Meassententen
Sportvisserij Mercuur
Tandarts Laan Op Zuid
NL-Techniek
Evenementen Coördinatie Lelystad
Brimotech
Eikenhouthandel
Beryl House

“Recent hebben wij het ontwerpen en bouwen van onze webshop www.devloerenfabriek.nl bij iClicks uitbesteed. De communicatie verliep soepel, er werd goed mee gedacht en ik kreeg ook kundig advies. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Ook hebben wij een Google Ads en social campagne lopen via iClicks. Hierdoor zijn wij bijna verdubbeld in omzet. Hierdoor zeker de moeite waard om de campagnes door iClicks te laten opzetten!”

Sanne - Devloerenfabriek.nl

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“Als uitgever in de metaalbranche hebben wij gezocht naar een online partner die onze nieuwswebsite in een moderner jasje zou kunnen gieten. Gelet op al onze voorwaarden absoluut een mooie uitdaging voor beide partijen. In onze zoektocht zijn wij uitgekomen bij iClicks en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Zowel de ontwerp, als de uiteindelijke bouwfase verliep heel erg soepel en ook als we nu nog tegen kleine probleempjes op lopen wordt dit snel en vakkundig opgelost.”

Harold - Metaalnieuws.nl

“Onlangs hebben we onze website in een nieuw jasje laten steken, een mooi design en een nieuw CMS. Door de goede communicatie van beide kanten is was er snel een mooi resultaat! Een aanrader!”

Jimco - Meassententen

“Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!”

Sportvisserij Mercuur

“Heel erg tevreden met ons nieuwe website die door iClicks is gemaakt. Er werd echt geluisterd naar wat ik graag wou en ze waren zeer snel met de communicatie. De website was ook snel klaar!”

Mona - Tandarts Laan Op Zuid

“De website die Iclicks voor onze onze organisatie heeft gebouwd zijn wij erg blij mee. Het traject verliep goed en de medewerkers zijn vakbekwaam en fijn om mee samen te werken. We zouden Iclicks bij iedereen aanbevelen.”

Chiel - NL-Techniek

“Sinds kort staat de nieuwe website van ECL (Evenementen Coördinatie Lelystad) online. Wij zijn tevreden met de nieuwe website. Het nieuwe ontwerp is eigentijds, duidelijk en past goed bij het doel van onze stichting. Ook de samenwerking met iClicks was OK, top!”

Evenementen Coördinatie Lelystad

“Sinds kort hebben wij een vernieuwde website. Wij hebben deze laten ontwerpen en bouwen door iClicks, over het eindresultaat zijn wij erg tevreden. De SEO vriendelijke website voldoet aan onze wensen!”

Brimotech

“Onlangs hebben we onze website www.eikenhouthandel.nl in een nieuw jasje laten steken, omdat we in ons oude CMS weinig flexibiliteit hadden. Nu hebben we alles naar wens in laten richten. Door de goede communicatie van beide kanten was er al snel een mooie website!”

Erik - Eikenhouthandel

“Onze nieuwe website hebben wij laten maken door iClicks. Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling en de kwaliteit van het eindresultaat. Zeer vlotte communicatie, betrouwbaar, kundig advies en werd goed mee gedacht.”

Ernst - Beryl House

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Laat je webshop bouwen door een Magento-specialist

Onze Web Developers hebben veel kennis van Magento 2. Zij ontwikkelen voor jou dan ook een next level webshop. Een webshop die, dankzij de brede keuze uit thema’s, direct in het oog springt en makkelijk in gebruik is voor jou en voor je klanten. Vergeet ook niet de vele opties en functionaliteiten die Magento 2 met zich meebrengt. Met Magento 2 creëren we een perfecte en unieke webshop, afgestemd op jouw business.

Onze laatste nieuwtjes

Magento 2 webshop bouwen

Stel dat je zo enthousiast bent over ons voorstel, dat je deze niet kunt weigeren. Dan gaan onze Developers met jouw webshop aan de slag. Maar niet voordat we jou hebben gesproken en we je ons kantoor hebben laten zien. We vinden het heel belangrijk dat we elkaar hebben ontmoet, want samen maken we de webshop tot een succes. Jouw input gebruiken onze Magento-specialisten als leidraad bij het ontwerpen, bouwen en vullen. Tussendoor houden we regelmatig contact zodat we uiteindelijk tot een resultaat komen waar we allebei trots op zijn.

Gratis en vrijblijvend voorstel voor een Magento webshop

Heb je interesse in een nieuwe website met Magento 2 of je hebt op dit moment al een Magento 1 webshop, maar wilt deze transformeren naar de nieuwste versie? Neem dan contact op met onze specialisten. Onze webontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het werken met Magento 2, adviseren je over de functionaliteiten en richten de webshop helemaal in hoe jij dat wilt.

Ben je benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? We sturen je graag een 100% gratis voorstel. En geheel vrijblijvend. Echt.

Gratis Magento 2 voorstel

Meer weten over een Magento 2 webshop?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..