info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Magento 2 webshop

Met Magento 2 ben je verzekerd van een betrouwbare, opschaalbare en multifunctionele webshop met de mogelijkheid om heel veel producten in te laden, je facturatie te regelen en je voorraden bij te houden. En dat allemaal in een modern jasje. Magento 2 is bovendien snel, veilig en gebruiksvriendelijk.

Kies voor een Magento 2 webshop 

 • Gecertificeerde Magento 2 Developers 
 • Supersnelle laadtijd en een stabiel, betrouwbaar systeem
 • Een eigen ontwerp met een uitstraling precies zoals jij dat wil
 • Custom koppelingen en integraties
 • Conversiegericht en SEO-geoptimaliseerd voor Google

Klaar voor de next level met een Magento 2 webshop?

Het Magento 2 platform vormt de ideale basis voor een webshop die klaar is voor de volgende stap en verder online wilt groeien. Combineer een Magento 2 shop met een solide online marketing strategie en je hebt een duurzaam en sterk fundament voor groei. Wil je weten wat een Magento 2 webshop voor jouw business kan betekenen? Vraag dan nu een Magento 2 voorstel aan voor een vrijblijvend advies op maat van een Magento 2 specialist.

Een snelle en succesvolle webshop met Magento 2

Met Magento 2 maak je een snelle en succesvolle maatwerk webshop. Maar Magento is meer dan dat. Het is hét e-commerce platform van nu. Je hebt niet alleen ruimte voor pagina’s en (heel veel) producten, je regelt er ook je facturatie, accountbeheer en voorraadbeheer mee. Dat maakt jouw werk gemakkelijker. En levert je webshop meer succes op.

Magento webshops

Magento webshops

Sinds 2008 is Magento een van de populairste softwaresystemen voor webwinkels. Als online marketing bureau gebruikt ook iClicks Magento voor het ontwikkelen van webshops. We richten het platform precies in hoe jij wilt en houden rekening met de functionaliteiten je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken. Zo weet je zeker dat je jouw klanten de beste service biedt.

placeholder

Voordelen Magento 2

Inmiddels is er een nieuw Magento-tijdperk aangebroken. Met de nieuwste versie, Magento 2, breng je jouw webshop echt naar een hoger niveau. En wij helpen je daarbij.

 • Snellere laadtijd: verbetering van gemiddeld 25%
 • Nog gemakkelijker zelf aanpassingen doen
 • Door de vele extensies voorzie je je webshop eenvoudig van talloze extra functionaliteiten
 • Geschikt voor webshops met een groot aantal producten: vanaf 5.000 pagina's
 • Koppelingen met diverse softwaresystemen, zoals Exact, AFAS Profit en Rabo OmniKassa 2.0
placeholder

Transformatie naar Magento 2

Gebruik je al Magento, maar niet de nieuwste versie? Dan kan dat voor vervelende problemen zorgen. Magento ondersteunt sinds halverwege 2020 de beveiligingsupdates van de versies tot en met 1.9 niet meer. Ontstaat er een bug in Magento 1.9? Dan zal Magento hier geen oplossing meer voor bieden. Om problemen te voorkomen raden we je aan je website zo snel mogelijk om te zetten naar Magento 2. Onze technisch specialisten helpen je bij de transformatie. Zonder dat jij of je klanten hier ongemak van hebben.

“Met een Magento 2 webshop zorgen we ervoor dat onze klanten een converterende en uniek ontworpen webshop hebben.”

- Johan, Webteam

Laurien

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

ECL

Sinds kort staat de nieuwe website van ECL (Evenementen Coördinatie Lelystad) online. Wij zijn tevreden met de nieuwe website. Het nieuwe ontwerp is eigentijds, duidelijk en past goed bij het doel van onze stichting. Ook de samenwerking met iClicks was OK, top!

- Evenementen Coördinatie Lelystad

Sportvisserij Mercuur

"Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!"

- Sportvisserij Mercuur

Brimotech

"Sinds kort hebben wij een vernieuwde website. Wij hebben deze laten ontwerpen en bouwen door iClicks, over het eindresultaat zijn wij erg tevreden. De SEO vriendelijke website voldoet aan onze wensen!"

- Brimotech

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Laat je webshop bouwen door een Magento-specialist

Onze Web Developers hebben veel kennis van Magento 2. Zij ontwikkelen voor jou dan ook een next level webshop. Een webshop die, dankzij de brede keuze uit thema’s, direct in het oog springt en makkelijk in gebruik is voor jou en voor je klanten. Vergeet ook niet de vele opties en functionaliteiten die Magento 2 met zich meebrengt. Met Magento 2 creëren we een perfecte en unieke webshop, afgestemd op jouw business.

088 425 4257

Onze laatste nieuwtjes

Magento 2 webshop bouwen

Magento 2 webshop bouwen

Stel dat je zo enthousiast bent over ons voorstel, dat je deze niet kunt weigeren. Dan gaan onze Developers met jouw webshop aan de slag. Maar niet voordat we jou hebben gesproken en we je ons kantoor hebben laten zien. We vinden het heel belangrijk dat we elkaar hebben ontmoet, want samen maken we de webshop tot een succes. Jouw input gebruiken onze Magento-specialisten als leidraad bij het ontwerpen, bouwen en vullen. Tussendoor houden we regelmatig contact zodat we uiteindelijk tot een resultaat komen waar we allebei trots op zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een voorstel voor een Magento webshop

Gratis en vrijblijvend voorstel voor een Magento webshop

Heb je interesse in een nieuwe website met Magento 2 of je hebt op dit moment al een Magento 1 webshop, maar wilt deze transformeren naar de nieuwste versie? Neem dan contact op met onze specialisten. Onze webontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het werken met Magento 2, adviseren je over de functionaliteiten en richten de webshop helemaal in hoe jij dat wilt.

Ben je benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? We sturen je graag een 100% gratis voorstel. En geheel vrijblijvend. Echt.

Niek Viveen

Meer weten over een Magento 2 webshop?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: