Thomas

Thomas Zwaneveld is SEO Team Lead bij iClicks en al sinds 2013 een vaste waarde voor het bedrijf.
Met een scherpe kijk op marketingstrategieën en drive om voor alles op de #1 positie te ranken is hij verantwoordelijk om met het SEO-team de beste organische resultaten te halen voor klanten.
Waar hij graag strategisch meedenkt op gebied van content en linkbuilding ligt zijn passie met name bij het oplossen van ingewikkelde SEO-vraagstukken, technische SEO-optimalisatie en begeleiding op gebied van SEO bij website redesign en migratie.
Met een achtergrond in de psychologie probeert hij net dat beetje extra uit de zoekcampagnes te halen.
(Persoonlijk) betrokken, transparant en resultaatgericht werken zijn kernwaarden die hij met het team hoog in het vaandel heeft staan.

Lees mijn geschreven blogs

Google oktober 2023 Spam Update

Google heeft 4 oktober 2023 een nieuwe Spam Update uitgebracht, namelijk de Google oktober 2023 Spam Update. De update is een belangrijke ontwikkeling in de wereld van zoekmachine optimalisatie en heeft als doel verschillende vormen van spam effectief aan te pakken en de kwaliteit van de zoekresultaten te verbeteren. In dit blog voorzien we je […]

Google-Extended: de nieuwe Google Crawler om Bard of Google AI te blokkeren

Onlangs is er een belangrijke update geweest in het Google Search-landschap. Google heeft namelijk een nieuwe crawler toegevoegd, genaamd Google-Extended. Deze kan je gebruiken om specifieke inhoud van je website te blokkeren voor Bard, Vertex AI of andere (toekomstige) Googleproducten. Deze toevoeging is van essentieel belang voor websitebeheerders die graag controle willen hebben over hoe […]

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..