info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Ben jij net afgestudeerd?

Begin je carrière met een traineeship bij iClicks. We zijn een online marketing bedrijf met een interne leerschool.

Online marketing traineeships

Heb jij een passie voor online marketing en vind je het lastig om een startersfunctie te vinden in deze branche? We bieden jou graag een kans. Bij de meeste bedrijven wordt tegenwoordig naar werkervaring gevraagd, waardoor net afgestudeerden de boot missen. Dit terwijl je nog volop in ontwikkeling bent en makkelijk meekomt met de acceleratie van iClicks.

placeholder

Uniek werk- en leertraject

Tijdens je studie en stage heb je een passie gecreëerd voor online marketing. In veel vacatures lees je dat je meerdere jaren ervaring nodig hebt. Als starter heb jij deze ervaring uiteraard nog niet. Wel ben je supergemotiveerd en wil je iets doen met jouw kwaliteiten. Bij iClicks krijg je daarom wel de kans om je talenten te ontdekken én te ontwikkelen.

Speciaal voor afgestudeerde en ambitieuze mbo’ers, hbo’ers en wo’ers die een opleiding in de communicatie, marketing, media of journalistiek hebben gevolgd, heeft iClicks een uniek traineeship ontwikkeld. Bij iClicks kom je terecht in een enthousiast team met online marketeers en krijg je de ruimte om te groeien en het maximale uit jezelf te halen.

placeholder

In 2 jaar van trainee naar online talent

iClicks biedt verschillende traineeships aan op het gebied van online marketing zoals SEO, Advertising, social media en linkbuilding. Tijdens het traineeship volg je een traject van twee jaar waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt en op verschillende afdelingen aan de slag gaat met uitdagende projecten. Het traineeship bij iClicks is geen opleiding in de traditionele schoolbanken, maar je leert alles in de praktijk. Je ontvangt direct salaris en bent na twee jaar getransformeerd van trainee tot specialist. Wij bieden jou een omgeving aan waarin je wordt gestimuleerd om alles uit jezelf te halen met leuke extra's zoals de gezelligste borrels, inspirerende werkruimtes en een eigen iClicks sportfaciliteit.

Wat mag jij van ons verwachten?

Tijdens het traineeship draait het om jouw ontwikkeling. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Door de combinatie van werken en leren word je in staat gesteld om jezelf te ontplooien tot specialist in de wereld van online marketing. Vanaf de eerste dag ga je aan de slag met uitdagende projecten en ontvang je direct een aantrekkelijk salaris. Lees hieronder snel meer over wat jij mag verwachten van het traineeship bij iClicks. 

Van student naar specialist

Bij iClicks word je binnen twee jaar opgeleid tot specialist binnen jouw vakgebied. Je ontwikkelt jezelf in een hoog, maar goed te volgen tempo en krijgt de kans om jouw volledige potentieel te bereiken. Welkom bij de start van jouw carrière!

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het traineeship krijg je een mentor toegewezen die jou intensief begeleidt. Je mentor maakt je wegwijs in de organisatie, helpt je om je online marketing skills te ontwikkelen en is het aanspreekpunt voor al je vragen. Naast je mentor staan uiteraard ook al jouw collega’s voor je klaar om je te helpen bij het succesvol afronden van het traineeship.

Direct salaris

Een traineeship bij iClicks betekent dat je direct aan het werk gaat op een van onze afdelingen. Het is een volwaardige baan en daarom ontvang je ook direct een aantrekkelijk salaris. In twee jaar tijd stijgt je salaris mee met je ontwikkeling en ontvang je ook nog eens een vast contract.

Wat verwachten wij van jou?

Bij iClicks werken gedreven, enthousiaste en ambitieuze mensen met een liefde voor alles wat online marketing ademt. Je vindt het prettig om te werken in een klantgerichte omgeving waar een informele werksfeer heerst. Daarnaast beschik je over een flexibele instelling en een winnaarsmentaliteit. Herken jij je in deze punten? Lees dan hieronder meer over wat wij van jou verwachten.

placeholder

En er is nog meer…

Wij bieden jou een werkplek aan in een jong en dynamisch team bij een van de snelst groeiende online marketingbureaus van Nederland. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris, een pensioenregeling, reiskostenregeling, vakantiegeld en genoeg vakantiedagen. Wanneer je onze nieuwe collega wordt, dan geniet je ook nog eens van de volgende extra’s:

  • Flexibele werktijden
  • Informele werksfeer
  • Veel ruimte voor zelfontwikkeling
  • Schitterende werkplek naast het station van Lelystad
  • Inspirerende werkruimtes
  • Professionele bedrijfsmassages
  • Eigen sportfaciliteiten
  • En de gezelligste borrels
placeholder

Word jij onze nieuwe trainee?

Wil jij kans maken om trainee te worden bij iClicks? Dat kan!

Om te solliciteren of voor meer informatie neem je contact op
met Linda ten Dam via 06 22 23 41 79 of sollicitatie@iclicks.nl.

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:30 uur.

Solliciteer direct op deze functie:

We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..